Annonse

Bonden finner et mega stort egg – De kan ikke tro sine egne øyne når det klekkes!

Av

En høne i Queensland ga bøndene en stor overraskelse da den la et egg på størrelse med en voksens hånd – og det var enda et fullt egg inni, komplett med skall.

Bilde: Faacebook skjermbilde

Egget veide 176g, som er tre ganger så stor som vekten til et normalt egg.
Egge bonden Scott Stockman(47), som driver familiegården sammen med sin far, sa: «Vi har aldri hatt et å stort egg før.»

Bilde: Facebook skjermbilde

Stockman gården ble startet i 1923 av bestefaren til Scott, og de produserer opptil 45 000 egg om dagen. Hønene blir fôret på mais, som produserer en gyllen eggeplomme, og det er hva de forventet å se inni.
På spørsmål om hvordan det var mulig for en høne å legge et slik enormt egg, sa Stockman at han hadde spurt ganske mange eksperter, og det var mest sannsynlig «bare noe som kan skje fra naturens side. Ekspertene sier (høna) må ha vært veldig godt ivaretatt og godt matet», sa han til ABC news.


Og når det enorme egget skulle klekkes så kom neste overraskelse, for inni egget skjulte det seg et nytt mindre egg!

Bilde: Facebook skjermbilde

Ekspert, Professor Freire sa at det så ut som om kyllingen hadde produsert et egg som normalt, men av en eller annen grunn ble det aldri lagt. Han sa at egget typisk da bare ville falle ut av høna noen timer senere, men i dette tilfellet skjedde det tydeligvis ikke. Neste dag, i stedet for at egget blir lagt, slik det pleier å være, har det blitt frigjort et annet egg.

Dette er virkelig helt utrolig! Del gjerne videre denne flotte historien med dine venner!


LES OGSÅ: Oppskrift: Kvinnen blander sammen poteter og kjøttboller – men se når hun legger til hvit saus!

Relaterte artikler