-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemEntertainmentBobby fra «Dallas» er snart 70 år, slik ser han ut i...

Bobby fra «Dallas» er snart 70 år, slik ser han ut i dag!

- Annonse -

Patrick Duffy var en av de mest elskede skuespillerne i tv-serien «Dallas».
Da han ble skrevet ut av serien, ble det store protester blant publikumet i USA, og de måtte gjeninnsette han i serien igjen i midten på ’80 tallet.

- Annonse -

Nylig fylte han 69 år gammel, så en gratulasjon er på sin plass. Gratulerer med dagen Patrick.
Skuespilleren var nylig på et tysk tv-show med David Hasselhoff, og han ser naturlig nok annerledes ut.

Dallas var den første store drama serien som slo an i USA, og ble tidlig en populær serie verden over.

- Annonse -

Den klassiske drama serien «Dallas» begynte som en miniserie på CBS i 1978. I 1980-81 sesongen var den mest populære serien og ble sendt til 3. mai 1991.

Totalt ble det 14 sessonger av serien, og den ble rangert som beste serie mellom årene 1978 og 1991.
Hoveddelen av handlingen dreide seg om Ewing-familien og den formue de lagde i oljeindustrien, samtidig som de drev oppdrett på deres gård, Texas Ranch.
Det ble i alt 357 episoder, produsert av det amerikanske selskapet CBS. Tv-skaperne overrasket med en ny sesong i 2012, hele 21 år senere.

Skuespillerne Patrick Duffy og Larry Hagman ble begge store favoritter med sine skildringer. Bobby, spilt av Patric ble så godt mottatt, at det ble uhyggelig da hans karakter ble drept i 1985.

Da Bobby ble skrevet ut av serien som død, reagerte seerne så kraftig at produsentene bestemte seg for å sette han inn igjen, og forklarte det hele med at Bobbys kone hadde hatt mareritt.
Dette ble holdt hemmelig for de andre i serien til slutten på sesongen i 1986.

Patric mistet sin kjære kone, Carlyn Rosser i januar 2017.

Patric deltok nylig i programmet «Welcome to Carmen Nebel» som er et tysk tv program. Det var første gangen han var synlig i media for fansen til «Bobby» og han svarte hårmanke har nå blitt til en sølvgrå hestehale! Han entret scenen med en lekker stripete dress, men han så så veldig forandret ut fra sine glansdager at han nesten var ugjenkjennelig.

Patric deltok sammen med David Hasselhoff på TV-showet, i tillegg spilte han sammen med Mireille Mathieu som er kjent for sin hit i 1983 «Together We’re Strong».


Til The Sun sier han dette om sin skuespiller karriere og hva det har betydd for han;
«Fra videregående skole ønsket jeg bare å være skuespiller, det var alt jeg ønsket å gjøre. Jeg var ikke ansatt noe sted på flere år, men jeg har vært veldig heldig og vellykket. »

Del med dine venner som er fan av «Bobby» eller Patrick Duffy. Alle som har sett på denne serien burde se disse fine bildene!

LES OGSÅ: Husker du lille Laura fra den populære serien «Huset på prærien»? Her ser du hvordan hun og de andre ser ut i dag!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -