Annonse

Bjørnen ble funnet mishandlet og fastbundet i en stokk – Se når den fikk treffe sitt livs store kjærlighet 1 år senere!

Av

I desember 2016 mottok FOUR PAWS en presserende forespørsel om hjelp fra det albanske veterinærinspektoratet. I en fjellby i sør-østlige Albania ble det sagt at en ung bjørn var i umiddelbar fare.

Eieren hadde gjort det klart for inspektørene at han ikke lenger var villig eller i stand til å ta vare på dyret. Da FOUR PAWS-teamet ankom, fant de bjørnen fastbundet i en kjetting i en liten hytte ved siden av eierens hus. Den var veldig urolig og redd, og den prøvde hele tiden i panikk for å frigjøre seg fra den stramme kjettingen. FOUR PAWS handlet umiddelbart og og kontaktet Zoo Tirana som var villig til å ta over bjørnen midlertidig.

 

Kort tid etter dette ble bjørnen Riku flyttet til «Dancing Bears Animals Rescue Park, der han skulle få oppleve et nytt liv sammen med andre bjørner som også har blitt reddet.


Dyrene bor i et område på rundt 12 hektar, og leveforholdene samsvarer med deres naturlige krav. Omtrent halvparten av bjørnene graver sine egne huler og det faktum at mange bjørner i dette området går i dvale er et tegn på at dyrene har det bra. Riku skulle snart få oppleve et lykkelig bjørneliv.

Riku var bare noen måneder når de fant han, så det gikk litt tid før han fikk være sammen med de andre bjørnene.

Her kan du se før og etterbildene:


Rundt innhegningen der Riku oppholdt seg, var det flere andre bjørner, så de hadde alle kontakt. Utenfor innhegningen var det en spesiell bjørn som fanget Rikus oppmerksomhet, nemlig sirkusbjørnen, Gabrielle(22) Hun hadde levd et tøft liv og ble reddet av Four Paws tidligere.

Og når de endelig kunne møtes fysisk utviste de sin kjærlighet for hverandre. De begynte å leke og kjæle med hverandre, og etter dette har de vært uatskillelige.

LES OGSÅ: Klarer du å se bjørnen på dette bildet? Se fasit her!

Se den utrolige videoen om Riku her:

Del videre denne hjerteskjærende historien om denne stakkars bjørnen som fikk et nytt liv! 

Relaterte artikler