4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisBjørn Eidsvåg forteller åpenhjertig beskjed om forholdet til sin kone: «Vi har...»

Bjørn Eidsvåg forteller åpenhjertig beskjed om forholdet til sin kone: «Vi har…»

- Annonse -

Bjørn Eidsvåg(68) er en av Norges mest anerkjente og folkekjære artister. Med en karriere som strekker seg over flere tiår, har han satt sitt preg på norsk musikk og samfunnsliv. Hans sanger har inspirert og berørt generasjoner av lyttere.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Eidsvåg (@bjeidsvag)

- Annonse -

I årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2, har Bjørn vært åpenhjertig om sitt liv og han mener at suksessen gikk til hodet på han en periode og gjorde ham ufordragelig og selvopptatt.

«Da tror du et øyeblikk på det alle sier. Alle er ja-mennesker, og man blir invitert på alle ting. Alt er gratis i en periode. Du får komme første i køen, foran alle andre. Jeg kjente at det kom fram sider hos meg som jeg ikke likte.
En av de tingene som fikk meg til å oppføre meg sånn, var sprit. Jeg drakk litt for mye cognac i den tiden. Det gjorde meg vill og gal, for å si det sånn. Huff, det høres så flaut ut, innrømmet han i «Hver gang vi møtes».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Eidsvåg (@bjeidsvag)

- Annonse -

Det kanskje viktigste mennesket for Bjørn Eidsvåg har vært hans kone Ranghild Idsøe. Bjørn falt for Ragnhild som 13-åring og de var kjærester fra 16 års alderen og giftet seg da de var 20 år.
«Kona har vært en lysende kraft i livet mitt. Hun har vokst opp i samme miljø som meg, men dette svarte preller av henne», sier han ifølge startsiden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Eidsvåg (@bjeidsvag)

«Jeg kjente at jeg begynte å forvente ting hjemme – som var helt urealistisk, og jeg ble satt grundig på plass der. Så det har virkelig gått en kule varmt. Vi har slamret med dører, det er masse temperament i oss begge to.
Han beskriver forholdet i dag som bedre enn noensinne.


«Tenk å være så heldig at man rir alle disse stormene av. Du kommer ut av det og har gjort det sammen med et menneske som jeg har så respekt for og elsker så høyt. Nå er vi bedre venner enn noensinne, på en måte, nettopp fordi vi har vært gjennom de greiene der», konstaterte Bjørn – lykkelig i sin familietilværelse med tre barn og en flokk med barnebarn.

LES OGSÅ: Viktoria kalles for den «lekreste bestemoren» bare vent til du ser bildene

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne herlige beskjeden. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -