15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisBjørn Eidsvåg deler den gledelige beskjeden som mange har ventet på: «jeg...

Bjørn Eidsvåg deler den gledelige beskjeden som mange har ventet på: «jeg har…»

- Annonse -

Bjørn Eidsvåg (68) er en av landets mest kjente artister igjennom tidene.
Hvert eneste år så reiser han rundt i alle landets kriker og kroker og holder konserter.
Nå deler han personlig en gledelig nyhet som mange gleder seg til.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Eidsvåg (@bjeidsvag)

- Annonse -

Nå har han skiftet mening. 
Han har alltid sagt nei til å delta på det populære programmet, Hver gang vi møtes på TV2. Men nå har han endelig takket ja til å bli med i den nye sesongen av programmet.
De som er med i samme program er ingen andre ringere enn, Isah (23), Karoline Krüger (52), Freddy Kalas (32), Ingebjørg Bratland (32), Kristian Kristensen (30) og Emma Steinbakken (19). Dette blir den 13. sesongen.

Til TV2 har han sagt følgende om valget han tok.

– Nå har jeg blitt en såpass tilårskommen mann at jeg har begynt å tenke på hva som kan holde hjernen frisk og god. Folk rundt meg sier at jeg må utfordre meg på nye ting. Jeg må gå utenfor komfortsonen, og må møte folk som er annerledes enn meg, kulturelt og aldersmessig, så jeg tenkte at OK, da må jeg teste det her.

- Annonse -

Det er mange som gleder seg virkelig til å bli bedre kjent med Bjørn Eidsvåg i programmet. Han legger også til følgende:

– Hvis jeg kan bli utfordret på ting, lære av de folkene jeg er sammen med, og hvis dette kan føre til at karrieren forlenges til at jeg selv velger å gå av, så er det helt topp. Jeg tenker at det må bli nå, mens jeg har god helse.


Han har nylig delt dette innlegget på sin egen Instagram side.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Eidsvåg (@bjeidsvag)

Sesongen kommer på TV2 i Januar 2023, så det er bare å glede seg.
Del gjerne videre dersom du også gleder deg til å få med deg dette. 

LES OGSÅ: Katrine Moholt med avslører spennende fremtidsplaner-  dette skal hun gjøre nå: «Jeg skal…»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -