-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisBjarne Brøndbo deler stor frustrasjon etter det som nylig skjedde - dette...

Bjarne Brøndbo deler stor frustrasjon etter det som nylig skjedde – dette sier han

- Annonse -

Vokalist Bjarne Brøndbo(59), fra bandet D.D.E., opplevde nylig en hendelse på Namsos flyplass som har vakt oppmerksomhet.

I et debattinnlegg uttrykte han sin frustrasjon over å ha blitt kritisert for å være ett minutt for sen til innsjekking, til tross for at det ikke var kø. Brøndbo, som bor bare to minutters kjøretur fra flyplassen, benytter den ofte på grunn av sitt yrke. Han tolket kommentaren om at innsjekken hadde stengt som et eksempel på janteloven og uttrykte seg svært skuffet over behandlingen han fikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av DDE Bjarne (@ddebjarne)

- Annonse -

«Som en av dem som virkelig benytter flyplassen langt over gjennomsnittet, ble jeg veldig overrasket da jeg opplevde å få kjeft for å være ett minutt for sen til innsjekk», skriver Bjarne Brønbo.

Flyselskapet Widerøe, som håndterer Namsos lufthavn, svarte på Brøndbos bekymringer gjennom sin kommunikasjonssjef, Catharina Solli. Hun forklarte at ansatte på mindre lufthavner har mange oppgaver, inkludert innsjekking, bagasjebehandling, og tilsyn av flyavganger, skriver Namdalsavisa.

- Annonse -

Dette krever streng overholdelse av innsjekkingstider for å sikre at flyavganger kan holde tidsplanen. Solli nevnte at fristen for oppmøte nylig ble endret fra 20 til 30 minutter for å bedre ivareta passasjerene, og at Widerøe har vært fleksible i overgangsperioden for å tilpasse kundene til den nye fristen. Hun forsikret at alle passasjerer behandles likt, uavhengig av deres status eller identitet.


Hendelsen har ført til en debatt om kundeservice og hvordan regler anvendes på små versus store flyplasser, samt viktigheten av å overholde fastsatte tidsfrister for en effektiv og rettidig flydrift.

Bjarne Brøndbo, som et kjent ansikt og hyppig reisende, uttrykker sin skuffelse over mangel på fleksibilitet i denne situasjonen, mens Widerøe understreker nødvendigheten av regeloverholdelse for alle passasjerer. Hendelsen har vakt oppmerksomhet både lokalt og nasjonalt, og illustrerer de utfordringene som kan oppstå når kjente personligheter interagerer med offentlige tjenester som flyplasser.

LES OGSÅ: Jakten paret Ben og Sigrid deler ny beskjeden om forholdet: «Vi har…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -