Bilulykken tok livet til 19 åringen – årsaken til ulykken deles verden over! Spre budskapet og redd liv du også!

Av

Den 19 årige Angelina Holloway var ei jente lik de fleste andre på sin alder, men hun hadde et ønske om å hjelpe andre.
Hun studerte psykologi og ønsket seg jobb innen helse eller skole. Hun var også aktiv i kirken med barnene der.

Bilde: Facebook

Angelina hadde planlagt en reise til Uganda og visum til reisen var i orden. Hun hadde også tanker om å reise jorda rundt og adoptere et barn på et senere tidspunkt.
Angelina hadde nylig fått seg kjæreste og ny jobb.

Brått ble livet til denne jenta revet bort, og alle hennes planer og livslyst forsvant med henne.
Angelina Holloway mistet kontrollen over bilen og krasjet i et tre. I ettertid viser det seg at hun hadde kjørt for fort og at hun hadde drevet med mobilen mens hun kjørte. Sammenstøtet var så kraftig at hun døde umiddelbart.

Bilde: Facebook

Angelina hadde avsluttet et dobbeltskift på jobben, og var på vei hjem fortalte mamma Marvalene Corlett til Chronicle Online. Hun hadde reist fra jobb i 14 tiden, og det siste livstegn fra Angelina er en sms til kjæresten kl 14.11.

«Jeg gleder meg til å treffe deg i helga» var Angelinas siste ord til kjæresten.
Telefonen fant moren under restene av bilvraket dagen etter, og hun føler seg knust etter å ha funnet ut at datteren hadde skrevet tekstmelding mens hun kjørte.
Hun visste bedre enn dette sier moren Marvalene.


Nå håper Marvalene Corlett at datteren ikke døde forjeves. Det er satt i gang en sms-kampanje med Angelinas død i fokus, hvor det vises til farene ved å drive med mobilen når man kjører bil.

Det lokale politiet deltar også i denne kampanjen. Mamma Marvalene har valgt å gå vie sin tid til å informere andre om den faren det innebærer å bruke mobilen under kjøring.
«Jeg ønsker at folk skal kjenne det i hjertet, og at de skal forstå at dette faktisk skjer. Det tok ikke bare Angelinas liv, det påvirket også familien og alle hennes venner» Sier Michele Tewell, som hjelper til med kampanjen.

Bilde: Facebook

Bildet av Angelina kommer nå sammen med hennes siste sms på plakater langs veiene i Florida, som en advarsel til alle bilister.
Bare i Amerika døde 3477 personer i 2015 fordi føreren pratet i telefonen eller sendte melding mens bilen var i fart, skriver nhtsa.

«Ved å lese eller skrive sms tar man gjerne øynene bort fra veien i 5 sekunder. I 90 km/t tilsvarer det lengden på en fotballbane, med lukkede øyne. Man kan ikke kjøre sikkert, dersom ikke den fulle oppmerksomhet rettes mot kjøringen» skriver Amerikanske myndigheter.

I Norge kom det et forbud mot håndholdt telefon i bilen som tredde i kraft 15.mars 2000. Det kom en endring 2.mai 2013, hvor dette ble strammet ytterligere inn pga bla økt bruk at sms. Kilde

LES OGSÅ: Mannen forlater kone og barn, etter at hun blir utsatt for tragisk brannulykke! Se hvem som hjelper henne!

Uoppmerksomhet er årsak til ca hver tredje dødsulykke her i Norge. Dette er skremmende tall, skriver toi.
Dette er dessverre et problem som fortsatt eksisterer på veier over hele verden. Angelina måtte bøte med livet fordi hun tekstet mens hun kjørte, noe som også har skjedd i Norge. Så lenge vi fortsetter å dele denne informasjonen, kan vi være med å gjøre en forskjell.

Bry deg om de som ferdes på veiene og del du også!

Det er et sterkt budskap i denne filmen!

Husk å del videre, du kan kanskje redde et liv i fremtiden!
Ikke bruk mobilen mens du kjører bil!


Forsidebilde: KildeRelaterte artikler