-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierBilen hennes blir stadig stjålet - en dag legger hun igjen en...

Bilen hennes blir stadig stjålet – en dag legger hun igjen en lapp med en spesiell beskjed til tyvene

- Annonse -

Forestill deg å våkne opp og oppdage at bilen din er borte – igjen! For en kvinne i Portland, Oregon i USA, var ikke dette bare et hypotetisk scenario; det var hennes virkelighet!
I stedet for å grave seg ned i fortvilelse, fant hun på en genial plan som ikke bare fikk internett til å knekke sammen av latter, men også løste hennes vedvarende problem på en helt spesiell måte. Møt «mfiasco,» den stolte, men ulykksalige eieren av en 1995 Honda Civic.

Hennes bil hadde blitt som en magnet for lokale tyver, til det punktet hvor de hyppige forsvinningene nesten ikke påvirket henne lenger.
Det var som om bilen hennes hadde en snurrende dør, men bare for innbruddstyver!
Hun hadde tydeligvis kommet til en aksepterende fase av sitt forhold til bilen, som åpenbart hadde en uimotståelig tiltrekning på kriminelle. Men å akseptere problemet betydde ikke at hun var klar for å bli et offer.

Bilde: IMGUR
- Annonse -

Etter å ha innsett at låsing av bilen ikke var en avskrekkende nok faktor, trengte hun en annen strategi – en som ville spare henne for det økonomiske marerittet av inntauings avgifter. Og her kommer beskjeden inn i bildet – en morsom lapp adressert til eventuelle biltyver.

Men dette var ikke din gjennomsnittlige «vær så snill og ikke stjel bilen min» bønn; det var en praktisk guide for tyven, komplett med hva de skulle gjøre.
«Hei! Hvis du leser dette, er du sannsynligvis i ferd med å stjele bilen min.
Hadde jeg hatt råd, ville jeg gjerne hatt en bil som ikke blir stjålet og herjet med hele tiden, men dessverre er jeg blakk, og dette er det jeg må leve med.
Du kommer ikke til å få trøbbel for å stjele bilen min. Så lenge du holder deg unna alvorlige forbrytelser, kommer du bare til å forlate den et sted og gå videre med dine egne saker.
Ingen kommer til å bruke tid på å etterforske denne narrestreken.

Bilde: Reddit

Lappen hadde en ettertanke som både var en bønn og en tjeneste.
«La meg bare be om én ting: Ikke forlat bilen min et sted der den blir tauet bort.
Hvis jeg må forholde meg til ett inntauings avgift til som holder min stjålne elendige Honda som gissel, kommer jeg til å miste forstanden fordi jeg ikke har råd til å stadig redde den fra bilfengselet.
Hvis jeg hadde hatt litt penger, ville jeg bare kjøpt en jævla bil som ikke blir stjålet hele tiden i utgangspunktet.»
Og lappen avsluttet med et forslag som var en vinn-vinn for begge parter: «Vær så snill å bare la min gamle møkkabil stå parkert et sted i nabolaget eller noe.
Det ligger en lapp i denne konvolutten; bare legg den på dashbordet eller under viskerne.

- Annonse -

En forbipasserende vil nok se den til slutt og ringe meg, og da kan jeg hente bilen min.
Ingen politi, ingen ubehagelige spørsmål; jeg blir ikke sint engang.
Det er en seier for oss begge: Jeg slipper unna politianmeldelser, forsikringskrav og bergingsbiler, og du trenger ikke føle deg som en dust for å ødelegge måneden til en hyggelig person.


Hun oppdaterte senere på internett med nyheten:
«Jeg la igjen en sarkastisk lapp i hanskerommet på min Honda sist gang den ble stjålet. Nå har jeg nettopp hentet bilen fra den siste tyveriet. De leste brevet mitt, og jeg tror det fungerte; de dumpet den foran et hus denne gangen (YES).»
Av og til lønner det seg virkelig å tenke utenfor boksen – eller i dette tilfellet, inne i hanskerommet!

LES OGSÅ: Christer Rødseth med ny beskjed etter hjerteoperasjonen: «Det er så vanvittig..»

Del gjeren videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -