Annonse

Bestemoren føler seg ikke så vakker lenger – Etter en makeover er hun ikke til å kjenne igjen!

Av

Dette er et rørende øyeblikk når en dame får en komplett makeover som får henne til å føle seg fantastisk igjen.
Christopher Hopkins er kjent for sine makeover som han gir til kvinner over førti, og etter å ha sett denne transformasjonsvideoen, vil du nesten ikke tro dine egne øyne.


Bilde: Wikipedia

For de som ikke vet, er Christopher Hopkins en makeover mester som har vært omtalt på nasjonale programmer, inkludert The Oprah Winfrey Show og The Today Show. Salongen hans har blitt kåret til årets makeover, og han driver også en vellykket YouTube-kanal der han viser sine imponerende makeover-transformasjoner med mennesker over hele verden.

Barnebarnet ville at bestemoren hennes skulle føle seg spesiell og se at hun er pen, så hun bestilte time til henne for en makeover.


Her er hennes barnebarn.

Bilde: skjermbilde

Mary Johnson fra Fargo, North Dakota, besøkte Makeover Guy’s ReVamp salong i Minneapolis. Hun var litt engstelig, men fullt klar for en fullstendig transformasjon. Maria var imponert over Christophers arbeid fra å se på videoer av andre kvinners makeover og bestemte seg for å prøve.

Bilde: skjermbilde

Christopher hadde en spesiell overraskelse for Mary opp i ermet. Før hun var kledd i kjedelige klær og uten sminke. Håret er gråaktig med litt hvitt foran, og det er knapt noen krøll i det.

Bilde: skjermbilde

Igjen viser makeover-mannen kraften i det vakre mens han styler en dame som vil føle seg pen igjen. Ikke desto mindre jobbet han med sine magiske fingre for å få henne til å se mye bedre ut enn før, og ga henne en ny berøring med skjønnhet.


Bilde: skjermbilde

Sluttresultatet er utrolig, sjekk det ut!
Del videre denne fantastiske forandring med dine venner! Hun er nesten ikke til å kjenne igjen!

SE OGSÅ: Kvinnen er lei av sitt grå hår – Hun er virkelig ikke til å kjenne igjen, etter en total makeover!

Forsidebilde: skjermbilde

Relaterte artikler