-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemKreative tipsBestemor pleide alltid å legge en bomullsdott i kjøleskapet - Resultatet er...

Bestemor pleide alltid å legge en bomullsdott i kjøleskapet – Resultatet er fantastisk!

- Annonse -

Er du plaget av vond lukt i kjøleskapet? Nå kan du få bort lukten med noen helt enkle grep!

Vi har alle vært der. Enten du glemte å kaste ut salaten før du reiste på ferie i en uke eller du glemte å tømme ut melken som har gått ut på dato og du får helt sikker dårlig lukt i kjøleskapet.
Den vonde lukte som kan oppstå i kjøleskapet er i stor grad forårsaket av mugg eller bakterier. Disse mikrobene er usynlige og trives på steder der det er betydelig fuktighet, noe som gjør kjøleskapet ditt til det ideelle stedet for dem. Søleskvetter, råtten eller utgått mat, sammen med kondens og fuktighet, er de største bidragsyterne til et stinkende kjøleskap.

Pixabay
- Annonse -

Det første du trenger å gjøre er å gi kjøleskapet en god rengjøring. Jepp, dette betyr å få alt ut av kjøleskapet, rengjøre interiøret med en god naturlig overflaterens og kaste matvarer som ikke ser bra ut.
Men er kjøleskapet ditt rimelig rent og det bare lukter, så finnes det et godt tips mot lukt med bare en bomullsdott og litt vaniljepulver eller vaniljeekstrakt.

Dypp en bomullsdott eller en liten svamp i litt vaniljeekstrakt og la den ligge i kjøleskapet for langvarig luktfjerning. Dette gir en frisk og god lukt i kjøleskapet.
Om ikke dette skulle fjerne den dårlig lukten så kan du forsøke med natron eller bakepulver på en liten skål og sett den inn i kjøleskapet.

Se flere tips for å få et perfekt kjøleskap her:

- Annonse -

Del gjerne videre dette smarte tipset med dine venner! 

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at du ALDRI burde ha eggene i denne delen av kjøleskapet!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -