-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemFamilieBesteforeldrene skal treffe sitt barnebarn for første gang – de får sjokk...

Besteforeldrene skal treffe sitt barnebarn for første gang – de får sjokk når de kommer på sykehuset og får vite sannheten!

- Annonse -

Da Victoria og ektemannen Matthew ønsket babyen deres velkommen til verden, var det ingen som var mer begeistret for å møte henne enn Matthews foreldre.
I klippet nedenfor går Matthews far inn på sykehusrommet i forventning om å møte sitt aller første barnebarn. Han ønsket at babyens kjønn skulle holdes hemmelig for ham til det øyeblikket de møttes. Lite visste de hva som var i vente da de kom til sykehuset.
Matthew og Victoria holdt babyens kjønn skjult for foreldrene hans så lenge svangerskapet varte. Så kommer det store øyeblikket. Det er en jente! Og bestefar er opprømt.

Bilde: Youtube skjermdump

Men mens han glad vugger og vugger babyen Elizabeth og tar inn alle de søte trekkene i det lille ansiktet hennes, mens Victoria er i ferd med å avsløre en mye mer sjokkerende hemmelighet.
Hun ser på kameraet og smiler mens hun nikker til mannen sin, Matthew, som går for å hente den andre babyen deres. Foreldrene ser ikke engang ut til å legge merke til det, siden de fortsatt er forelsket i den bitte lille vakre skapningen i armene deres.
«Så… her er deres andre barnebarn», sier Victoria til Matthews foreldre når den andre babyen blir båret inn i rommet til besteforeldrenes store forundring.
«Vi har holdt det tilbake siden dag én», sier Victoria til de forvirrede besteforeldrene.
«To barn!» roper Matthews mor.

- Annonse -

Se reaksjonene fra besteforeldrene her:

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette herlige øyeblikket. 

LES OGSÅ: Helene Spilling åpner opp med hjerteskjærende beskjed: «jeg ble…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -