Annonse

Det beste ektekapsrådet fra en skilt mann! Slik får du et bra forhold!

Av

Skilsmisse kan være en av de tøffeste tingene som en person kan gå gjennom. Og valget om å tilbringe hele livet med en bestemt person, blir ofte gjort av ren kjærlighet.

Uansett årsaken til at du forlater den personen, kan være vondt og smertefullt.
Når man skiller seg og mister kjærligheten i livet sitt, virker det som om du mister en del av deg selv.
Gerald Rogers, en psykiater som har opplevd en bitter skilsmisse, bestemte seg for å dele noen flotte råd som alle ektepar burde lese!

Pixabay

Om utgangspunktet for artikkelen var skrevet for menn, så kan det være nyttig for begge parter for å pleie forholdet.
Hold romansen vedlike Dette er en av de viktigste tingene i forholdet. Prøv å vise din partner hvor mye du elsker dem, og at du er den personen de trenger i livet.

Bli forelsket igjen
Det er normalt for våre personligheter å forandre seg. Alt som skjer i løpet av dagen kan gi konsekvenser for vår personlighet, Men, forandring bør ikke være grunnen til å miste kjærligheten til den andre personen. I stedet for å dømme, prøv å finne tilbake til kjærligheten igjen og igjen.

Prøv å se det beste i din partner
Vi vet alle at ingen er perfekte. Konsentrer deg om de tingene du elsker med partneren din da vil kjærligheten vokse. Om du fokuserer bare på tingene som irriterer, vil vi finne flere og flere og til slutt dør kjærligheten.


Kontroller din følelser
Om du er nervøs eller irritert over noe som har skjedd i løpet av dagen, så skyld ikke på partneren din. Dine følelser er ditt ansvar, og det er du som kontrollere de. Så neste gang du føler noen negative følelser, så ta deg tid til å se dypt ned i deg selv og innse hva som førte til følelsene i første omgang. Snakk med partneren og fortell hvordan du føler deg, så kan kanskje partneren din hjelpe deg.

Pexels

Lytt til partneren din
Om partneren di klager over noe, ikke prøv å fikse det med en gang. Bare lytt og fortell at alt kommer til å bli bra. Gi din støtte, elsk og la partneren få vite at du alltid vil være der for ham/henne.

Gi partneren din plass
Om du virkelig elsker partneren din, er det ikke så vanskelig å gi ham/henne litt plass. Det er spesielt viktig om dere har barn.

Lær hvordan dere kan vokse sammen
Finn noe som motiverer dere begge til å vokse sammen. Det kan være drømmer, visjoner eller livsmål.

Vær sårbar
Du kan ikke gjøre alt. Derfor er det viktig for forholdet ditt å innrømme dine feil og være sårbar overfor partneren din.

Ikke krangle over penger
I stedet for å bekymre dere for mangel på penger, bør dere sette dere ned å finne en måte for hvordan dere kan endre dette.

Tilgi og glem
Ikke gå rundt å vær irritert over noe ubetydelig. Husk at det er noe viktigere enn de dumme kranglene som prøver å ødelegge det – det kalles kjærlighet. Konsentrer deg om nåtiden og framtiden og la fortiden være bak deg – tilgi og glem!

Pixabay

Hvis du leser dette og finner visdom og klokskap i ordene, så del gjerne slik at vi kan få en påminnelse, når man kanskje har glemt å elske!

Del videre med noen som burde lese disse ordene!

LES OGSÅ: En knust far gir et siste kyss til sin datter, som tragisk ble drept av sin mor!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler