-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierBenjamins(2) får møte sin lillebror for første gang - plutselig så skjer...

Benjamins(2) får møte sin lillebror for første gang – plutselig så skjer det utrolige!

- Annonse -

Det er øyeblikk i livet som er umulig å glemme, spesielt når de blir fanget på kamera.
En mamma fra Florida delte nylig et hjertevarmt og morsomt øyeblikk som fanget hennes 20 måneder gamle sønns reaksjon da han innså at familien skulle forandre seg for alltid.

Videoen viser øyeblikket da Benjamin sitter på en sykehusseng og møter sin nyfødte lillebror, Theo, for første gang.
I begynnelsen ser det ut som om Benjamin er nysgjerrig på den lille babyen som sitter på fanget hans. Moren, beskriver øyeblikket da hun spurte Benjamin om han ville ta et bilde, og han var ivrig og holdt armene utover. Alt virket bra, og de var glade for å se at han så ut til å ta møtet med Theo på strak arm.

- Annonse -

Men plutselig snudde stemningen. Benjamin bestemte seg raskt for at han hadde fått nok og dyttet Theo bort. Flere TikTok-brukere kommenterte at han så både skremt og forvirret ut samtidig.

@alexserraes When you’re just not ready to give up being the youngest yet.. #fyp #immediatelyno #middlebrother #boymomof3 ♬ Immediately No – odafin.t.schultz

«Jeg tror noe av det er at Benjamin ikke skjønte hva som var i magen min. Selv da han kom inn på sykehusrommet, la han ikke merke til barnet. Han hadde ikke sett meg og faren på to dager, og han var så spent. Så så han Theo og sa: «Hva skjer?», sier Alex.
Øyeblikket da Benjamin møtte lillebroren for første gang, er et av de øyeblikkene som vil bli husket og delt med familien i mange år fremover. Det er et perfekt eksempel på hvordan barn kan reagere når de innser at de ikke lenger er den yngste i familien.


- Annonse -

Det er et øyeblikk fullt av følelser, fra nysgjerrighet og spenning til forvirring og et snev av sjalusi. Som foreldre kan vi ikke annet enn å le av slike øyeblikk og glede oss over det fantastiske eventyret som venter familien når den nye tilskuddet kommer hjem.

LES OGSÅ: Niklas Baarli deler ny helsebeskjed –  som alle må få med seg

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette herlige øyeblikket. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -