Annonse

Barnevakten får en følelse av at hun og 3 åringen ikke er alene i huset! – Plutselig blir sannheten avslørt på vervåkningskamera!

Av

Det må være familiens verste mareritt å ha innbrudd i hjemmet sitt, og i tillegg vite at barnet ditt er i hjemmet på samme tid.
Du har ingen anelse om hva som kan skje, eller hvilken handling den kriminelle kommer til å ta når dine kjære er i potensiell fare.

Bilde: Youtube/Inside Edition

Det var akkurat det som skjedde med Jonathan Lye, da en innbruddstyv kom inn i hjemmet deres i California. Det som var spesielt sjokkerende var at familiens barnepike, Jenna, kom hjem med sønnen akkurat i det øyeblikket det var innbrudd!
Jenna, forteller, at hun visste ikke hva det var, men instinktet hennes ba henne komme ut av huset, med en gang!
«Det var rett og slett noe galt!» Hun tok med seg den lille gutten og forlot huset umiddelbart.
Sikkerhetskameraene som Jonathan hadde installert på eiendommen, viser tydelig at det kommer en personen inn ulovlig, og deretter leter rundt etter verdisaker.

Det er så man fryser til is når du ser noen du ikke kjenner bevege seg rundt i huset ditt og går fra rom til rom i hjemmet ditt på jakt etter ting å stjele!


De ser på kamera at tyven tømmer ut poser på kjøkkenbenken, og han tømmer vesken til Jonathans kone, før han går litt tilfeldig mellom hvert rom på jakt etter mer å plyndre.

Bilde: Facebook skjermbilde

Jenna har blitt hyllet som en helt for sin raske tankegang da hun innså at det var noen som var galt i familiens hjem, og uten å nøle tok hun tak i sønnen til Jonathan og flyktet til naboen ved siden av for å få hjelp.

Se video og hør Jenna og Jonathan selv fortelle om den skremmende hendelsen her:

La oss dele denne historien slik at barnepiken får sin hyllest! 


LES OGSÅ: Besteforeldre som sitter barnevakt for sin barnebarn lever lenger, ifølge forskere!

Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler