Annonse

Bare få uker etter at han vant Farmen Kjendis – Avslører Erik Alfred den store endringen!

Av

Oppfinneren Erik Alfred Tesaker(40) vant «Farmen kjendis» 2020, og nå endelig har han mottatt premien.
Han vant en splitter ny Toyota Corolla Hybrid, 2020 modell, som i utgangspunktet var tenkt til hans kone, men nå har planene endret seg.
Siden de bor i et noe ulendt terreng og på toppen av en bratt bakke, har de behov for en 4-hjulstrekker så bilen blir nå solgt.

Erik Alfred har nå lagt ut en helt spesiell annonse på Finn, den heldig kjøperen vil få med seg mye ekstra på kjøpet.
Kjøperen får med seg en helt egen «oppfinner-pakke», med plakater, signerte bøker, farmen suvenirer og hjemmelagd fotball av hønsenetting, som han lagde sammen med Mimir på Farmen, og omvisning på oppfinnerfabrikken.

 

View this post on Instagram

 

Vi har fått premiebilen fra Farmen kjendis♥️ Planen var å beholde denne lekre Toyota Corolla Hybriden, men kona godtok ikke skissen min på en modifisert 4×4 bokseseletrekk… Farmenbilen kan derfor bli din, + en egen oppfinnerpakke bestående av signerte bøker, farmen-spill, plakater, arbeidstegning 4×4 modifisering, omvisning på fabrikken, mønster Oppfinnergenseren, EAs favorittksffekopper og en høyst original illegal Farmen-suvenir i form av en hjemmelaget fotball jeg og Mimir snekret i smug av hønsenetting og lammeskinn på Farmen-gården🤠 Se https://www.finn.no/177969040 for flere artige detaljer… #farmenkjendis2020 #toyotacorolla #oppfinneren @tv2norge @toyota @mimirkristjansson @reparasjonsboka

A post shared by Erik Alfred (@erik_alfred) on

De fikk mange reaksjoner på annonsen.
«Vi har fått masse artige og hyggelige meldinger. Folk skriver at det var en gøy annonse, og mange ønsker å komme innom for å se,» forteller Erik Alfred til Se og Hør.
Så har du lyst på en «Farmen-kjendis» premie så har du muligheten nå.
Vi ønsker dem lykke til med salget av premien!


Her kan du se annonsen på Finn. 

LES OGSÅ: Gutten løper ut i veien, og ser ikke traileren! Sjåføren reagerer lynraskt!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / erik_alfred/


Relaterte artikler