-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterBamsegutt skal hjem - pengene strømmer inn fra folket

Bamsegutt skal hjem – pengene strømmer inn fra folket

- Annonse -

Siden premieren på Tore Strømøys rørende dokumentarserie «Ingen elsker Bamsegutt» på NRK, har det norske samfunnet svart med en bemerkelsesverdig bølge av støtte og solidaritet. Over 3,1 millioner norske kroner har blitt samlet inn for å bistå Jan-Egil Granfoss og hans familie i deres streben etter å returnere til Norge fra Filippinene, skriver Dagbladet. Denne innsamlingen er ikke bare et bevis på giverglede, men også et vitnesbyrd om kraften i medmenneskelighet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tore strømøy (@torestromoy)

- Annonse -

Den største innsamlingsaksjonen, ledet av Liv-Anne Aanestad Vold fra Stavanger, har samlet inn nesten 3 millioner kroner gjennom spleisen «Hjelp bamsegutt med familie hjem!». Dette imponerende beløpet ble gitt av tusenvis av givere, beveget av familien Granfoss’ situasjon. En annen innsamling bidro med over 160 000 kroner, og bringer den totale summen over 3,1 millioner kroner.

Her er den største på spleis:

- Annonse -

Dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» forteller historien om Jan-Egil Granfoss, hans filippinske kone, og deres sønn, som har kjempet mot fattigdom og byråkratiske barrierer som har hindret dem i å vende tilbake til Norge. Serien har belyst utfordringene som ressurssvake individer kan møte, selv i et velferdssamfunn som Norge. Denne historien har tydeligvis berørt mange, og har inspirert en nasjonal bevegelse for å bidra til en god sak.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tore strømøy (@torestromoy)


Denne bemerkelsesverdige innsamlingsaksjonen understreker viktigheten av empati og samfunnsansvar. Den viser hvordan enkeltpersoners innsats kan utgjøre en stor forskjell i andres liv. Gjennom sine donasjoner, har folk over hele Norge demonstrert en dyp forståelse og vilje til å hjelpe de som står overfor vanskelige situasjoner, og dermed styrket troen på at samhold og solidaritet fortsatt er grunnleggende verdier i det norske samfunnet.

LES OGSÅ: Dette er Bilal Alexander ærlige ord etter seier i 71 grader Nord: «Det å stå der…»

Del videre slik at flere får med seg denne viktige oppdateringen. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -