12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisBahareh Letnes deler ærlige ord etter det ble slutt med Per Sandberg:...

Bahareh Letnes deler ærlige ord etter det ble slutt med Per Sandberg: «Ja jeg er…»

- Annonse -

I den idylliske byen Halden er Bahareh Letnes(33), kjent som medeier av Grand Bar sammen med tidligere partner Per Sandberg, i ferd med å starte et nytt kapittel i livet sitt. Paret, som tidligere var kjent for deres felles prosjekter innen både forretninger og TV, har gått hver til sitt, men de forblir imidlertid engasjert i å drive Grand Hotel i Halden sammen.
Bahareh er fast bestemt på å forfølge sine egne ambisjoner videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av God morgen Norge (@gmn)

- Annonse -

Etter å ha flyttet til Halden i 2019, ble Bahareh raskt et kjent ansikt blant lokalbefolkningen på grunn av sitt engasjement i Grand Bar og partnerskapet med Per Sandberg som har en omfattende politiske karriere som er velkjent, mens Baharehs’ reise har vært preget av hennes aktive engasjement i den lokale politiske scenen.
Hennes engasjement for liberale verdier var den drivende kraften bak hennes valg om å slutte seg til Venstre’s rekker.

I et innlegg på Instagram forteller Bahareh at hun er medlem i partiet Venstre og at hun er kandidat i Halden.

«Etter dagens nyheter på @tv2nyheter , har mange sendt meg meldinger. Spørsmålene er om jeg er kandidat for Venstre og hvilke løfter jeg har til folket.
Ja jeg er medlem i @venstre.no og kandidat i Halden.
Jeg har ingen løfter enda, men jeg vil ikke selge løgnaktige løfter som mange andre politikere gjør.»


- Annonse -

Hun uttrykte sitt engasjement for å kjempe for folkets rettigheter og fremme positiv forandring. Hennes dedikasjon skinnet gjennom da hun lovet:
«Mine mål og handlinger vil bli tydelige når jeg går inn i politikken og Halden kommunestyre. Jeg kan begynne som amatør, men hver dag vil jeg streve etter å forbedre meg og kjempe for folket. Å jobbe hardt for folket er det eneste løftet jeg kan gi akkurat nå.»

Mens Bahareh Letnes begynner på denne nye fasen av reisen sin, følger lokalsamfunnet spent med, nysgjerrige på å se den påvirkningen hun uten tvil vil ha som en talskvinne for sine verdier og ambisjoner. Vi ønsker henne lykke til!

LES OGSÅ: Sylvi Listhaugs åpenhjertig ord om ekteskapet: «Jeg har..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -