Annonse

Da hun skulle bade sønnen sin på kvelden, oppdaget hun plutselig noe grusomt!

Av

Tirsdag 29. august, i Sverige, skulle Jannica hente sin 1 ½ år gamle sønn i barnehagen, alt virket som normalt. Ingen av de ansatte fortalte om noe spesielt som hadde skjedd.
Men, det Jannica ikke visste, var at det ventet henne en grusom oppdagelse når hun kom hjem med sønnen sin.

Bilde: Facebook

Jannica har gått ut på Facebook og fortalt historien sin, innlegget har blitt delt flere tusen ganger. Hun satt på legevakten da hun postet det.
Hun hentet sønnen sin som vanlig, hun hilser og snakker litt med flere ansatte. Og det var ikke noe spesielt som hadde skjedd den dagen, det var en helt vanlig dag.
Etter at sønnen hadde spist litt var det klart for et bad. Og dette var hennes verste bad i hele sitt liv! Dette skriver hun på sin egen Facebook side.

Bilde:Facebook

Hun klarte ikke å få av han t-skjorten, den satt litt fast i huden. Hun trekker forsiktig opp skjorten med gråt i halsen.
Hun kunne telle 15 bitt og halvparten av de var så dype at det ble sår. Så dette barnet som hadde bitt han, hadde virkelig bitt hardt!!
Uken før denne hendelsen hadde han falt så han måtte operere 2 tenner. Han hadde så vondt at han hadde problemer med å spise.
Han fikk smertestillende for å unngå smerter og søvnløse netter.

Og hun sier: «Hvor i helvete er alle de ansatte???».
Hvordan kan de overse noe sånn? Han må jo ha skreket og grått i nærheten av de ansatte.
Saken er anmeldt til politiet og barnevernet. I oktober skriver hun at saken er fortsatt under utredning.

Hjelp henne å dele dette innlegget videre, slik at saken får den oppmerksomheten den fortjener! Dette er helt uakseptabelt!
Ingen barn skal få oppleve noe slikt!

LES OGSÅ: Foreldrene blir sjokkert når babyen kom til verden – Babyen hadde hvit hud og blondt hår!Forsidebilde: Health.mil og Facebook

Relaterte artikler