15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemDyrBabyen får se en påskekylling for første gang - bare vent på...

Babyen får se en påskekylling for første gang – bare vent på den utrolige reaksjonen

- Annonse -

Når man er liten er det ikke mye som skal til for å overraske – noe som denne bedårende babyen opplever med sin morsomme reaksjon på en leke!
Dette er kanskje grunnen til at morsomme babyvideoer tar helt av på nettet. Ikke bare er disse barna søte, men reaksjonene deres er så vanvittig morsomme så man må bare se videoen mer enn én gang!

Til å begynne med ser babyen ganske uberørt ut av lekehøna når den bare står foran henne bordet, hun ser litt skeptisk ut og virker ikke så veldig interessert og hun bryr seg egentlig ikke. Men dette er i ferd med å endre seg på sekunder.
Lekehøna blir plassert på bordet og noen trykker på en knapp på kyllingens vinge og skyver deretter leken nærmere babyen, sannsynligvis for å få full oppmerksomhet. Og umiddelbart får vi en perfekt reaksjon fra babyen.

Youtube
- Annonse -

Uansett hvor mange ganger babyen ser på lekehøna, kan hun bare ikke komme over hva denne leken gjør!
Søsteren hennes fortsetter å spørre henne, «vil du se den igjen?» og det virker definitivt som hun gjør det! Reaksjonen hennes vil få deg til å le høyt.

Se den vanvittig morsomme reaksjon når eggene kommer, her:

Del gjerne videre dette herlig og rørende øyeblikket med dine venner. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Han ble født med alvorlige misdannelser og moren ville ikke ta han med seg hjem! – 50 år senere er han ikke til å kjenne igjen

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -