Annonse

Baby født med hjertet på utsiden av kroppen, se hvordan det gikk med henne!

Av

Legene ga den lille for tidlig fødte jenta nesten ingen sjanse for å overleve. Oddsene var virkelig i mot den lille jenta som ble født 22.november, over en måned for tidlig.
Så tidlig som  9 uker ut i svangerskapet, visste de om at hjertet og deler av magen til jenta vokste utenfor kroppen. Ekspertene har aldri hørt om noen som har overlevd denne diagnosen.

I Storbritannia ble lille Vanellope Hope født en måned for tidlig med 50 leger, jordmødre og sykesøstre. Heldigvis kom hun trygt til verden,  og nå er hun 3 uker gammel. Hun har overlevd over 3 operasjoner for å få organene inn i kroppen igjen.

Bilde: Kilde

Når diagnosen ble gitt 9 uker inn i svangerskapet, ønsket ikke foreldrene og stoppe svangerskapet. De ble fortalt at de beste muligheten var og stoppe svangerskapet.
Dette var en trist dag for familien, hele verden falt i biter for den lille familien. De fikk mye trøstende ord, og ble fortalt grundig hvorfor det beste var å avslutte svangerskapet.Håpet kom tilbake når de tok ny ultralyd når fosteret var 13-16 uker, og den nye legen mente at utenom hjertet virket jenta helt normal. Moren hadde til og med begynt å merke liv i magen, bevegelser fra den lille jenta. Testen kom tilbake og legene mente det ikke var andre feil eller skader på barnet. Dette ga foreldrene videre håp om at hun kanskje hadde sjanse for å overleve.

Bilde: Kilde

Når hun kom ut å gråt, var foreldrene lettet, de var veldig redd for å ikke få muligheten til å se eller høre datteren. Hun ble godt pakket inn fraktet til et team som skulle operere henne.  50 minutter etter fødselen var hun så stabil at de kunne ta henne med til operasjonen. Og legene begynte på den store operasjonen med å få hjertet på plass der det skal være. Det ble laget større plass for å få hjerte på plass og beskyttelse rundt så hjertet fikk plass til å slå skikkelig.
Over de neste dagene skulle hun ligge for at hjerte sakte skulle synke ned på plass igjen i brystet.

Bilde: Kilde

Det at hun overlevde fødselen, har hun allerede overgått alle odds. De aller fleste som får denne diagnosen på barnet unger svangerskapet, pleier å avslutte svangerskapet. Ingen har helt kontrollen på hvor mange slike avanserte operasjoner som er utført på verdensbasis, men dette var den første i Storbritannia.


Forledrene angrer ikke på valget sitt med å beholde denne lille prinsessa. Her ser du foreldrene lykkelige etter mange timer med intense usikkerheter.

Bilde: Kilde

 Legene på dette sykehuset har utført et mirakel, og har reddet livet til denne lille jenta. Vanellope har to søsken som venter på henne hjemme.
Så nå håper hele familien på at prosessen videre skal gå like bra som ting har gjort til nå.

LES OGSÅ: Gutten er født uten uten armer og bein! Se hva han gjør når han blir 4 år! Rørende øyeblikk!

Del denne fantastiske historien så legene får den oppmerksomheten de fortjener.


Kilde: Dailymail

Relaterte artikler