Annonse

Baby dør på sykehuset på grunn av legenes feil – kunne vært unngått

Av

Dødsfallet til en baby som døde bare syv dager etter at han ble født var «helt unngåelig», ifølge rettsmedisinsk en rapport.
Harry Richford ble tatt med akutt keisersnitt ved Queen Elizabeth, The Queen Mother Hospital i England, 2. november 2017 og døde en uke senere.
Rettsmedisiner Christopher Sutton-Mattocks, uttalte ​​at han hadde funnet en rekke feil i behandlingen som ble gitt til Harry og moren Sarah Richford, og funnet at det var grov omsorgssvikt som bidro til Harrys død.
«De sørger over et barn de mener ikke burde dødd … Jeg er enig med dem» sier han til Daily Mail.

Vannet hadde gått da Sarah ankom sykehuset, men fødselen kom ikke i gang.
Hun fikk medisiner for å få i gang fødselen, noe som i ettertid sykehuset har fått hard kritikk for.
Da fødselen ikke startet ble det satt i gang akutt keisersnitt, et inngrep som går relativt raskt, men som i dette tilfelle tok 1, 5 time.


Operasjonen ble utført av personalet uten tilstrekkelig utdanning med flere hull i sikkerheten for hvordan en slikt inngrep skal utføres.

Baby Harry var bevisstløs ved fødselen og han pustet ikke, og huden ble blå før personalet reagerte og fikk gitt han surstoff, på grunn av dette fikk han store hjerneskader. Syv dager senere tok baby Harry sine siste åndedrag og forlot denne jord.


Sykehuset ble kritisert for feil behandling og dårlige rutiner, og ifølge Daily Mail så var det kun personale uten tilstrekkelig kompetanse som var på vakt den helgen. Det har vært syv andre tilfeller hvor babyer har dødd på det samme sykehuset.

Hvil i fred lille engel. 

La oss sende våre dypeste kondolanser til foreldrene i sorg. 

LES OGSÅ: Barnevernet banker på døren for ta med seg barnet hennes – ; Plutselig ser hun en liten detalj på skjorten og forstår øyeblikkelig faren!

Relaterte artikler