-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisÅse Kleveland i sorg etter dødsfallet: «Helt uvirkelig..»

Åse Kleveland i sorg etter dødsfallet: «Helt uvirkelig..»

- Annonse -

Artist og kulturpersonlighet Åse Kleveland(73), er i sorg etter at NRK-journalist Tomm Kristiansen(72) døde søndag morgen.
Tomm Kristiansen var kjent for sitt mangeårige arbeid som Afrika-korrespondent i NRK, og fikk etter hvert tilnavnet «Stemmen fra Afrika».

Større kan ikke en mandags formiddag bli: gjest hos Knut Reiersrud i det legendariske BluesAsylet. Opptak til lørdagens…

Publisert av Tomm Kristiansen Mandag 17. oktober 2022

Åse Kleveland hyller nå sin gode venn med et innlegg på Instagram hvor hun uttrykker et stort savn etter journalisten og forfatteren.
«Så skjørt livet kan være. På lørdagskvelden var fire generasjoner benket rundt gode venners vakre langbord. Endelig var det bacalaofest igjen! En av de faste gjestene var Tomm Kristiansen, NRK-journalisten og «stemmen fra Afrika». Det ble en strålende aften, og ved midnattstid ga Tomm og jeg hverandre en god varm klem med løfte om å sees snart. Så gikk vi oppstemte hver til vårt»

- Annonse -

«Neste dag satte Oddvar (ektefellen) på nyhetene, og der sto det svart på hvitt at Tomms hjerte hadde sluttet å slå tidlig søndag morgen. Det store, varme, modige hjertet som hadde banket så sterkt for rettferdighet til de fattige og undertrykte. Det var helt uvirkelig!».
Tomm Kristiansen vil bli dypt savnet. Nå handler det om å holde arven etter Tomm levende, ikke minst det som handler om det afrikanske kontinentets stolte og rike kultur.
Bildet av Tomm er fra hans 70-årsdag. Her med sommerkrans i håret, inspirert av yndlingstrubaduren Evert Taube. Varme tanker går til familien».

Vi sender de varmeste tanker og vår dypeste medfølelse til familie og alle som var glad i han. R.I.P Tomm Kristiansen.

- Annonse -

LES OGSÅ: Aleksander Hetland avslører nye detaljer om kjærligheten: «Jeg……»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -