4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemFamilieParet brukte 20 år på å bygge dette flytende hjemmet! Helt utrolig!

Paret brukte 20 år på å bygge dette flytende hjemmet! Helt utrolig!

- Annonse -

Denne utrolige flytende øya, som de kaller sitt hjem – Er perfekt for de som ønsker å leve litt annerledes. 

Kunstnerne Catherine King og Wayne Adams har de siste siste 20 årene bygget dette hjemme planke for planke, med masse kjærlighet.
De har til sammen nå 12 plattformer som er koblet sammen. Dette inkluderer et dansegulv, fyrtår, et eget kunstgalleri samt totalt 5 drivhus.
Dette er nå en egen oase som ligger i nærheten av Vanvocer i Canada.

- Annonse -


Bilde: Catherine King / Facebook


Bilde: Catherine King / Facebook

Catherine og Wayne her sammen med deres lille chihuahua funnet ekte fred på den flotte øya. Paret livnærer seg på å selge sin egen produserte kunst, samt at de dyrker mat i sine egne drivhus. De har også fått innlagt vann som gjør det enklere med tilgang til alt man har i et hus på fastlandet.

- Annonse -

 


Bilde: Bored Panda

Er du interessert  i å få oppleve den øya med dine egne øyne, er dette faktisk mulig. I følge Modern Farmer skriver at Catharine har nok mat på denne øya til å brødfø 8 personer til en hver tid. De skriver også at hun gleder seg veldig til besøk, du må så klart ta en liten båttur før du kan gå i land.


Bilde: Facebook

Del gjerne videre om du syns dette var et flott hjem. En ting kan vi i hvertfall være enige om, at det hadde vært magisk å hatt et slik sted å reise til!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -