Annonse

Ari Behns kjæreste med et hjerteskjærende farvel: «Du skjøreste, vakreste, sterkeste…»!

Av

Hele landet er rystet etter den tragiske beskjeden om Ari Behn sin død, han ble bare 47 år gammel, meldte NRK. 
Det ligger en dyster og trist steming over det langstrakte land. Det er allerede bekreftet at bisttelsen skal foregå den 3. januar 2019 i Oslo domkirke. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Harahorn. Drømmepåske! #harahorn #påske #fjell

Et innlegg delt av Ari Behn (@ari.behn)

Nå har Ari Behn sin kjæreste skrevet noen hjerteskjærende ord. Det er så vondt å lese, men samtidig mange vakre ord.
Dette er hva Ebba Ryst Heilmann har skrevet på Instagram med sine egne ord:

«Du skjøreste, vakreste, sterkeste, komplekse menneske. Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min. Og jeg vet du er sammen med meg resten av livet og passer og heier på meg til vi ses igjen. Jeg vet du tok vare på meg til siste slutt. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk være så nær deg. Evig takknemlig for at du lot meg passe på deg og kjenne hjerte ditt slå hver eneste natt i alle våre dager. Nå har hjertet ditt fått ro, men det vil banke sterkt i kroppen min for alltid. Heldigvis visste du alt dette og hvor høyt jeg elsket deg fordi jeg fortalte det til deg hver eneste dag.
Jeg skal gjøre alt jeg lovet deg å gjøre som du fikk meg til å tro at jeg kan. Jeg skal skrive så blekk og tårer spruter.

Tusen takk til alle som passer på meg. Jeg er evig takknemlig for all støtte. 💕

@hunsanoe er for deg, Ari. Og du fikk se det før du dro.»


Hun har også lagt ut et bildet der hun er sammen med Ari.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Du skjøreste, vakreste, sterkeste, komplekse menneske. Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min. Og jeg vet du er sammen med meg resten av livet og passer og heier på meg til vi ses igjen. Jeg vet du tok vare på meg til siste slutt. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk være så nær deg. Evig takknemlig for at du lot meg passe på deg og kjenne hjerte ditt slå hver eneste natt i alle våre dager. Nå har hjertet ditt fått ro, men det vil banke sterkt i kroppen min for alltid. Heldigvis visste du alt dette og hvor høyt jeg elsket deg fordi jeg fortalte det til deg hver eneste dag. Jeg skal gjøre alt jeg lovet deg å gjøre som du fikk meg til å tro at jeg kan. Jeg skal skrive så blekk og tårer spruter. Tusen takk til alle som passer på meg. Jeg er evig takknemlig for all støtte. 💕 @hunsanoe er for deg, Ari. Og du fikk se det før du dro.

Et innlegg delt av Ebba RH (@hunsanoe)

Det gjør så vondt å lese disse ordene. Det er nesten umulig å tenke på hvordan hun føler seg etter at kjæresten ble revet bort ifra henne. Men det er så flott og se at hun deler disse flotte ordene for å hylle han, men også et hjerteskjærende farvel.

La oss sammen sende våre kondolanser til Ebba, og familien til Ari. Vi føler med dere i sorgen. 
Legg igjen et hjerte for å lyse fred over hans minne. 

Hvil i fred.

LES OGSÅ: Etter Ari Behns død: Har Mikael Persbrandt delt en veldig spesiell film med Ari!


Forsidebilde: Instagram skjermdump / hunsanoe

Relaterte artikler