Annonse

Ari Behn bryter stillheten om Märtha Louise og Durek Verrett

Av

Det har vært mye i media de siste dagene om prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett, etter det ble kjent at de var kjærester.

Nå uttaler også Ari Behn seg for første gang siden det ble offentlig kjent at Märtha har fått seg ny kjæreste. Paret har fått mye kritikk, men de har også blitt hyllet av folket.

Ari Behn var gift med Martha fra 2002 til 2016. Han har fortalt til SE & HØR at han egentlig ikke hadde tenkt å si noe, men føler det nå er på sin plass og fortelle hva han tenker.


Til SE & HØR har han sagt følgende:
«Jeg ønsker dem all lykke og kjærlighet de kan få.»

Nå er han glad på sin ekskones vegne, og han har forsonet seg med skilsmissen. Det var også stor oppmerksomhet rundt Märtha og Ari da de var gift. Kongehuset har fortsatt god kontakt med Ari etter at de gikk hvert til sitt.

 

View this post on Instagram

 

Min nye bok lansert forrige uke, roman med malerier #books #litterati #bøker

A post shared by Ari Behn (@ari.behn) on

Det er alltid trist når et ekteskap ikke fungerer, og et par velger hver sin vei i livet. Men Ari er glad på sin ekskones vegne, og han ønsker dem virkelig lykke til i livet sammen.


I følge SE & HØR har han det bedre enn noen gang i livet sitt nå, men han innrømmer at han hadde mange opp og nedturer i livet etter at de gikk ifra hverandre. Nå har han funnet kjærligheten med juristen Ebba Rysst Heilmann.

Märtha Louise er virkelig ei flott og tøff dame, som tør å gå sine egne veier i livet.Del gjerne videre for å hylle den fantastiske kvinnen prinsesse Märtha Louise.

LES OGSÅ: Sjaman- kjæresten til Märtha, sier han kan snu atomer!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / ari.behn og Instagram skjermdump / shamandurek

Relaterte artikler