Annonse

Slik kan du redusere åreknuter hjemme med disse enkle metodene!

Av

 

Jeg husker fra da jeg var ung at min mor hadde mye åreknuter på beina sine og på grunn av dette ikke likte å gå i korte kjoler eller shorts, hun klaget noen ganger også på at det var smertefullt i tillegg til at det var sjenerende for henne. Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i dette og inntil nylig var den eneste måten å hanskes med dette å legge seg under kniven og operere.

Åreknuter skyldes en rekke ulike ting, de vanligste er nok graviditet eller alder og de kommer som regel på bein og føtter og er utvidete og slyngede blodårer (vener) like under hudoverflaten som blir synlig. Det kan også sies at åreknuter er vanligere hos kvinner enn hos menn.

Symptomer kan være, blodårer som trykker mot huden og er synlige, hevelser i ankler og føtter, smerter og verk i områdene rundt, stikking og kramper.


Her kommer derimot ett par tips du bør teste hjemme om du har fått åreknuter:

  • Bruk Cypress olje, denne stimulerer blodtilførselen og hjelper på sirkulasjonen i kroppen. Starte med å skrubbe området du har åreknuter på, ha så på 5 dråper med cypress olje og masser. Gjør dette to ganger om dagen i 4 uker (du trenger ikke å skrubbe hver gang)
  • Eller du kan lage ditt eget vidundermiddel av dette, 1 ts aloe Vera gele, 1 ss. organisk eple eddik sider, 1 ss. Cocos olje og 3 dråper lavendel essens olje, bland sammen og masser huden 3 ganger daglig i minst 2 uker!

Vi håper disse tipsene vil hjelpe deg.
Del gjerne videre! 

Forsidebilde: thefitindian


Relaterte artikler