12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisAnneMa og Dündar Yuvali deler ærlig beskjed om ekteskapet: «Det er veldig...

AnneMa og Dündar Yuvali deler ærlig beskjed om ekteskapet: «Det er veldig tungt…»

- Annonse -

«Grenseløst Forelsket» ekteparet Anne Marit Yavali (63) og Dündar Yavali (29) har rørt mange seeres hjerter. De har åpent delt sin reise med alle utfordringene de har møtt på vei mot å bygge et liv sammen, deriblant å overvinne språkbarrierer, kulturelle forskjeller og immigrasjonsrelaterte utfordringer.

Deres største ønske er kunne gjenforenes som familie i Norge, men AnneMa og Dündar har så langt opplevd at deres anmodning om familiegjenforening har blitt avslått.

- Annonse -

AnneMa forteller at det har sine utfordringer og leve i et ekteskap når de bor i to forskjellige land.
«Det er veldig tungt, men så lenge vi snakker om at det er tungt og har lov til å sørge, går det. Det er som å miste en mann hver dag. Man er enke hver dag, fordi det er ingen løsning. Vi må vente og vente, og det kan ta opptil så og så lenge, ikke sant», sier AnneMa ifølge Se og Hør.

- Annonse -

Men de gir ikke opp drømmen om å kunne få leve sammen her i Norge. AnneMa holder fast ved at UDI ikke har noen grunn til å avslå familiegjenforeningssøknaden deres.
Og hun forteller at Dündar er utvist fra Norge, og kan dermed ikke komme inn i landet på turistvisum.


Tross alle hindringene har AnneMa og Dündar holdt sammen og kjempet for sin kjærlighet. Deres historie er en påminnelse om at kjærligheten kan overvinne selv de mest utfordrende barrierer. Vi ønsker dem alt godt og håper at de en dag kan være sammen på norsk jord.

LES OGSÅ: Grunde Myhrer deler ærlig beskjed etter «Kompani Lauritzen»: «Jeg er..»

Del gjerne videre denne historien med flere av dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -