1.3 C
Oslo
lørdag, mars 25, 2023
HjemUkategorisertAnneMa deler ny beskjed sammen med Dündar - som mange har ventet...

AnneMa deler ny beskjed sammen med Dündar – som mange har ventet på!

- Annonse -

TV-personlighet Anne Marit(62) «AnneMa» og Dündar Yavali(28) fra serien «Grenseløst forelsket» på Discovery+, har engasjert mange med sin kjærlighetshistorie.
Paret traff hverandre og forelsket seg gjennom en datingapp, og ti måneder senere reiste hun til Tyrkia og de giftet seg.
AnneMa har møtt på en rekke problemer og fordommer på grunn av forholdet med sin 33 år yngre tyrkiske ektemann. Men AnneMa er en tøff dame med bein i nesa og vet hvor skapet skal stå, noe som har kommet godt med i denne kampen de kjemper om å få være sammen som et ektepar.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ANNE MARIT YUVALI AnneMa (@annema_yuvali)

- Annonse -

Paret har forsøkt å få oppholdstillatelse for Dündar her i Norge, men har blitt avslått av UDI. De fikk avslag på søknaden om familiegjenforening. I vedtaket begrunner UDI avgjørelsen sin med at det er sannsynlig overvekt for at Dündars, hovedgrunn til å gifte seg med AnneMa, var å få oppholdstillatelse i Norge.

«Vi er akkurat like glade i hverandre til tross for at de mener det, så vi bare hiver oss på en ny søknad og klager. Vi argumenterer med sannheten – det er for mange egne meninger, og som ikke forholder seg til norsk lov. Vi er «fit to fight», så det er bare å kjempe videre, sier AnneMa ifølge TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ANNE MARIT YUVALI AnneMa (@annema_yuvali)


- Annonse -

Tross aldersforskjellen og at de ikke har samme morsmål, understreker de flere ganger at ekteskapet er basert på kjærlighet fra begges side.
AnneMa deler ofte små glimt fra hverdagen i sosiale medier og nylig delte hun herlige bilder fra Tyrkia hvor AnneMa også fikk møte svigerforeldrene, et møte som gikk over all forventning, og svigermoren er bare to år yngre enn henne selv.

Vi ønsker paret lykke til i kampen om å få være sammen og leve som et ektepar! Vi heier på dere! Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

LES OGSÅ: Hanne Sørvaag med ny beskjed etter nedturen: «Nå er jeg….»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -