12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisAnne Lindmo deler ærlig beskjed om familielivet: «gråter over...»

Anne Lindmo deler ærlig beskjed om familielivet: «gråter over…»

- Annonse -

Anne Lindmo, den folkekjære programlederen kjent for å lede et av Norges mest populære talkshow, er klar for en spennende høst. Ikke bare returnerer hun til skjermen med sin elskede «Lindmo,» men hun deler også glimt av sitt liv utenfor rampelyset.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Anne Lindmo (@annelindmo)

- Annonse -

Med premiere på NRK i kveld, er Anne Lindmo tilbake med sitt velkjente talkshow, som har holdt seerne engasjert i årevis. Hun er en av de mest gjenkjennelige ansiktene i norsk TV, og hennes sjarm og genuine nysgjerrighet har gjort henne til en av våre mest folkekjære programledere.

Men bak kameraene avslører Anne også sin kjærlighetshistorie med mannen Hasse. De har vært gift siden 2000, og deres forhold er fortsatt preget av forelskelse og glede. Anne delte tidligere i år noen tanker om å bevare kjærligheten:

«Å bevare kjærligheten må man fortsette å tulle, fortsette å kysse og fortsette å heie på hverandre. Og la hverandre vokse og finne ut av nye ting. Jeg tror det er veldig dumt å si sånn: ‘Men du har da aldri før gjort – prikk, prikk, prikk’. Man bør da heller si: ‘Å, du vil prøve det? Så artig!'» sa hun i et intervju tidligere i år til Klikk. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Anne Lindmo (@annelindmo)

- Annonse -

I tillegg til sitt travle arbeidsliv, har Anne og Hasse nylig solgt sitt hjem på Oppsal til fordel for en leilighet på Skillebekk. De nyter nå takterrassen, utsikten mot Oslofjorden og nærheten til stranden. Anne er ikke redd for å vise sin uavhengige side, og hun går gjerne ut på terrassen i slåbrok og badetøy for å nyte en svømmetur til naboers og forbipasserendes glede.

Men nå, med barna Eiving og Ola ute av redet, står Anne og Hasse foran en ny fase i livet. Anne ser imidlertid ikke på dette som en stor sorg:

«Jeg vil ikke bli en sånn sørgmodig mor som gråter over at det er tomt i redet. Jeg elska det livet da det sto på, men nå er det fint at det er som det er. Jeg tror det er viktig å ha en lidenskap og noe som gir glede når barna flytter ut. Noen går for avansert mat og stadig dyrere rødvin, folk oppgraderer livet og unner seg luksus,» deler hun i et intervju med Klikk. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Anne Lindmo (@annelindmo)

Anne tror også ektemannen er heldig som slipper en kone som er opptatt av Paris-helger med venninner eller shopping. Hun selv ser frem til å bestige flere fjell i høst, enten alene, med venner eller sammen med sin firbente venn, hunden Bamse.


For Anne Lindmo handler livet om å balansere kjærligheten til familien med eventyrlyst og personlig vekst. Hun er en herlig dame som inspirerer oss alle til å omfavne både hverdagens enkle gleder og de store eventyrene som venter. Vi ønsker Anne en fantastisk høst og lykke til med premieren i kveld!

LES OGSÅ: Petter Nyquist deler ærlig beskjed om ekteskapet: «Vi har…»

Del gjerne videre slik at alle får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -