-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisAnita Hegerland i dyp sorg etter det triste dødsfallet: «Forrige uke fikk...

Anita Hegerland i dyp sorg etter det triste dødsfallet: «Forrige uke fikk jeg»

- Annonse -

Anita Hegerland(62), kjent for sin bemerkelsesverdige karriere i musikkverdenen, er en av Norges mest folkekjære artister. Hun oppnådde internasjonal berømmelse i en ung alder på 1970-tallet og har siden vært en prominent figur i skandinavisk og europeisk musikk.

- Annonse -

Anita Hegerland uttrykker nå dyp sorg etter en trist hendelse som har berørt henne personlig. Anita, som for tiden er på turné med den legendariske tyske artisten HEINO, mottok nylig den tragiske nyheten om at HEINOs kone, Hannelore, uventet gikk bort i hjemmet deres i Kitzbühel.

Hun delte sine følelser på Facebook, og beskrev uken som svært vanskelig. Hun fortalte om sin knuste hjerte og bekymring for sin kjære venn HEINO, som har opplevd en av de tøffeste ukene i sitt liv etter å ha mistet sin kone gjennom nesten fem tiår. Anita og Hannelore hadde sett frem til å møtes senere denne måneden, etter å ha snakket sammen på telefon gjennom hele turnéen.

- Annonse -

Anita beskriver forholdet mellom HEINO og hans avdøde kone som et av ekte sjelevenner og en inspirasjonskilde for mange. Til tross for sorgen, har HEINO valgt å fortsette den store Europaturnéen for å hedre sin avdøde kones siste ønske, noe Anita Hegerland sier hun er dypt rørt og imponert over. Som følge av dødsfallet må fire konserter flyttes, men hun understreker at Hannelore vil være med dem i hjertene under resten av reisen.

«Det har vært en veldig tøff uke. Forrige uke fikk jeg den forferdelige nyheten om at HEINOs kjære kone Hannelore plutselig og uventet hadde dødd i hjemmet deres i Kitzbühl mens Heino var i Berlin. Hjertet mitt var knust og jeg følte stor bekymring for min kjære venn, som har gått gjennom den tøffeste uken i livet med å miste sin kone på nesten 50 år.»

It has been a very tough week😥 Last week I got the terrible news that HEINO’s dear wife Hannelore(82) had suddenly and…

Publisert av Anita Hegerland Torsdag 16. november 2023

Denne situasjonen understreker de nære båndene og det dype vennskapet som kan oppstå mellom artister i musikkbransjen, og hvordan personlige tragedier kan påvirke både deres profesjonelle og private liv. Anitas deling av sin sorg viser en rørende menneskelighet og gir et innblikk i de sterke følelsene som ligger bak sceneteppet.


I denne vanskelige tiden sender vi våre dypeste kondolanser til Anita Hegerland, HEINO, og deres familier. Våre tanker er med dem i sorgen.

LES OGSÅ: Dette er Tore Strømsøys egne ord om private-chat meldinger: «Jeg har..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -