4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisAnita Hegerland deler hjerteskjærende ord - etter det triste dødsfallet: «vår kjære...»

Anita Hegerland deler hjerteskjærende ord – etter det triste dødsfallet: «vår kjære…»

- Annonse -

Anita Hegerland er en av landets mest folkekjære artister, og har i en årrekke underholdt det norske folk.

- Annonse -

Einar Idland, en kjent gitarist og medlem av showbandet Dizzie Tunes, har gått bort. Den triste nyheten ble annonsert den 7. februar, da Idland døde i sitt eget hjem i en alder av 79 år.

Idland hadde en lang karriere i Dizzie Tunes, som holdt på fra 1959 til 2000, og han turnerte også med sitt eget show kalt «Helt Idland». I tillegg til sin musikkarriere jobbet han også som lærer.

Bisettelsen fant sted onsdag i Skien kirke, hvor Anita Hegerland (61) var til stede for å hedre minnet til Idland. Hans bortgang er en stor tap for den norske musikkbransjen, og han vil bli dypt savnet av både fans og kolleger. Idland og Hegerland hadde et langvarig vennskap og samarbeid, og opptrådte ofte sammen på konserter.

- Annonse -

Nå har hun delt noen rørende ord på Instagram, dette er hva hun har skrevet med sine egne ord:

– Det ble en nydelig og verdig bisettelse for vår kjære Paul Einar Idland i Gjerpen kirke i Skien idag🫶 Helt i Einars ånd med en fin blanding av alvor og humor.

Einar var gitaristen i Dizzie Tunes i 40 år, med kjempesuksess i Skandinavia. Einar tilførte gruppen en fantastisk musikalitet, og med sin glede og utstråling sjarmerte han alle i senk. Du vil bli dypt savnet kjære venn❤️

Vi har så mange, herlige historier sammen etter 120 konserter i 1997 og 1998 med showet «Dizzie og Damene». Jeg husker at vi skulle spille 10 utsolgte konserter i Ibsenhuset i Skien.
Jeg sydde mye patchwork på den tiden og hadde tatt med meg symaskin på turné😂😄 Jeg jobbet på et stort, dobbelt sengeteppe som bestod av 135 biter. Jeg hadde lagt alle bitene ut på gulvet på hotellrommet mitt for å sette sammen et mønster jeg hadde komponert.

Einar kom inn på rommet mitt for å bære noe bagasje for meg, og ble stående å måpe. «Nei, nå har jeg sett det også!» utbrøt han. «Symaskin på turné!» Og vi lo mye av den historien etterpå😂 Sengeteppet ble ferdig i Skien, og ligger på sengen min hver jul. Et juleteppe i grønt og rødt, og et koselig minne om han.
Hvil i fred beste Einar og takk for alt🕯💖

Her kan du se hennes innlegg med bilder.
Sveip til venstre for å se flere av bildene.


Det er virkelig flott å lese, og veldig fint at hun deler dette. 
La oss sende henne mange gode tanker i den tunge tiden. 

LES OGSÅ: Dette er Therese Johaugs ærlige ord om graviditeten: «Det er noe…»

Del videre slik at flere får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -