12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisAnita Hegerland åpenhjertig om kjærlighetslivet - dette sier hun

Anita Hegerland åpenhjertig om kjærlighetslivet – dette sier hun

- Annonse -

Artist og sangtekstforfatter Anita Hegerland(62) fikk sitt store gjennombrudd som artist da hun var bare ti år gammel, hun var verdens mestselgende kvinnelige barnestjerne.
Anita Hegerland er Norges mestselgende soloartist på plate gjennom tidene. Hennes stemme har vært solgt på over 30 millioner plater over hele verden.

«Det har vært en fantastisk glede å kunne bringe musikken min til glede for mennesker over hele verden i nå 55 år! Det har vært en helt utrolig reise», forteller Anita ifølge Newsner.

- Annonse -

Anita Hegerland er fortsatt en vital og dynamisk tilstedeværelse i musikkbransjen, og hennes karriere fortsetter å blomstre. Som en erfaren artist har hun utgitt flere album som utforsker et bredt spekter av sjangre.

Hun jobber nå med et nytt album sammen med gitarist Anders Buaas.
«Vi jobber sammen med å komponere låtene,» deler hun ivrig. Selv om hun ikke har fastsatt en utgivelsesdato for det nye albumet ennå, jobber de hardt for å fullføre prosjektet og dele den nye musikken med verden.

- Annonse -

På spørsmål om det er noe kjærlighet i luften forteller Anita at det ikke er noen spesiell person i livet hennes akkurat nå og at hun har lite tid til romantikk.
«Dessverre er det veldig lite tid til romantikk, men plutselig kan den rette dukke opp», sier Anita som tilbringer all ledig tid sammen med barnebarna.

Vi ønsker Anita Hegerland hjertelig lykke til med ferdigstillelsen av det nye albumet og med den kommende konserten i Spania i sommer.

LES OGSÅ: Jonathan har kjempe vondt og smertene er intense: «Hele ryggen min er…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -