19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemEntertainmentAndrea Bocelli synger «Halleluja» i en magisk duett med sin 9 år...

Andrea Bocelli synger «Halleluja» i en magisk duett med sin 9 år gamle datter! – bare vent til du hører henne synge

- Annonse -

Det er et gyldig argument om at vi ikke trenger et nytt «Halleluja» -omslag. Leonard Cohen -klassikeren har selvsagt blitt plagiert og spilt inn på nytt av hundrevis av artister i tiårene siden utgivelsen i 1984, og på dette tidspunktet er det vanskelig å forestille seg at noen kan bringe inn noe nytt til melodien.

Men det gjør den den legendariske 63 år gamle italienske tenoren Andrea Bocelli, da han fremførte en vakker versjon av «Hallelujah», i en duett med sin ni år gamle datter Virginia som en del av en konsert som fikk navnet «Belive in Christmas».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)

- Annonse -

I følge Consequence of Sound, inneholdt konserten, som ble fremført i det tomme Teatro Regio di Parma 12. desember i 2020, en blanding av sesongmessige standarder og sanger fra hans siste album, Believe.

Som en del av konserten sitter Bocelli og datteren hans på scenen omgitt av små lys, mens Bocelli spiller gitar og fremfører «Hallelujah» i en blanding av italiensk og engelsk med orkesterakkompagnement.
«En spesiell takk til min lille Virginia, min favoritt fan, som ved denne anledningen ikke var tilskuer snarere hovedpersonen i showet. Viktigst av alt, det er jul, så det var litt magi i luften», skriver Bocelli på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)

- Annonse -

Andrea Bocelli synger teksten på italiensk med sin storslagne stemme, som kombineres med Virginias engleaktige stemme når hun synger i perfekt harmoni på engelsk sammen med sin far.

Se video og opplev et magisk øyeblikk med far og datter:

LES OGSÅ: Jorun Stiansen med ny avsløring etter «Stjernekamp» exit –  dette sier hun

Del gjerne videre slik at flere får ta del i dette magiske øyeblikket!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -