9.2 C
Oslo
fredag, mai 27, 2022
HjemNyheterKjendisAmalie Snøløs hyller nå Aune Sand på sin egen spesielle måte! Kan...

Amalie Snøløs hyller nå Aune Sand på sin egen spesielle måte! Kan du se detaljen?

- Annonse -

På mandag som trakk Aune Sand seg fra skal vi danse.
Han delte også et eget innlegg på sin Instagram rundt dette, og han gjorde dette fordi han ønsket at Amalie skulle få plass tilbake i Skal vi Danse.

Dette er innlegget han selv delte på sin egen Instagram med følgende tekst:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Kraftfull som en antilope som danser i vinden, sart som et snøfnugg, snill som morfar. Kjære Amalie, du er en blomstereng fra de gjenglemte vidder, du er bærer av de evige verdier, troskap, tillit, oppofrelse, du gleder deg over å se lykken i andres øyne, alltid si sannheten, løfte opp de som er for svake til å løfte seg selv. Amalie, jeg fristiller min plass i Skal Vi Danse så du får muligheten til å bli invitert av TV 2 tilbake inn i dansen. En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter. Sist fredag ettermiddag var vi fire dansepar som danset for hverandre, dere klappet og jublet så nydelig for dansen til Ewa og meg, det er et minne jeg tar med meg inn i evigheten. Og så Kjære kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere. Tv2, dere har invitert meg inn i eventyrene, først Farmen kjendis og nå Skal Vi Danse, tusen takk for tilliten. Mormor, nå reiser jeg videre, jeg holder det jeg lovet, som du hvisket meg i øret en sommernatt , den største lykke er å se lykken i andres øyne. @amaliesnolos @ewa.trela.dance @skalvidansetv2 #skalvidanse

Et innlegg delt av Aune Sand (@aunegardsand)

- Annonse -

Med den følgende teksten: 

Kraftfull som en antilope som danser i vinden, sart som et snøfnugg, snill som morfar.
Kjære Amalie, du er en blomstereng fra de gjenglemte vidder, du er bærer av de evige verdier, troskap, tillit, oppofrelse, du gleder deg over å se lykken i andres øyne, alltid si sannheten, løfte opp de som er for svake til å løfte seg selv. Amalie, jeg fristiller min plass i Skal Vi Danse så du får muligheten til å bli invitert av TV 2 tilbake inn i dansen.

- Annonse -

En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter. Sist fredag ettermiddag var vi fire dansepar som danset for hverandre, dere klappet og jublet så nydelig for dansen til Ewa og meg, det er et minne jeg tar med meg inn i evigheten.

Og så Kjære kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere. Tv2, dere har invitert meg inn i eventyrene, først Farmen kjendis og nå Skal Vi Danse, tusen takk for tilliten. Mormor, nå reiser jeg videre, jeg holder det jeg lovet, som du hvisket meg i øret en sommernatt , den største lykke er å se lykken i andres øyne.

Som vi alle kjenner til så kom Amalie tilbake i dansen og gjorde det veldig bra.
Hun kom videre til neste lørdag, og det gledet alle hennes fans.

Men hun hyllet også Aune Sand på sin helt egen og spesielle måte.
Hun delte nylig dette bildet på sin Instagram med følgende tekst: HAPPY WEEKEND!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Happy weekend❤️

Et innlegg delt av AMALIE SNØLØS ❄️ (@amaliesnolos)


Vi kan uten tvil se at dette er henne måte å hylle Aune Sand på.
Aune svarer også på bildet med følgende kommentar: 

Bilde: instagram skjermbilde

 

Del videre for å hylle fantastiske Aune Sand for at han viket plass for ei som virkelig ønsket å være med i dansen videre. 
Kanskje du har et annet synspunkt? Del gjerne videre med din egen mening, eller skriv dine tanker i kommentarfeltet.


LES OGSÅ: Aune Sand tar plassen til Frank Løke i skal vi danse – Dette sier Aune om comebacket!

Vi ønsker uansett Amalie masse lykke til med treningene denne uken.

Forsidebilder:
instagram skjermbilde / amaliesnolos
instagram skjermbilde / aunegardsand

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Dette er Shabana Rehmans egne ord om kreftdiagnosen:«Det er svært alvorlig..»

Komiker og samfunnsdebattant Shabana Rehman(45) var deltaker under årets sesong av «Farmen-kjendis» på TV2. Under...

Oppskrift: Noe godt til kaffen? Supergode kanelboller på kun 15 minutter!

Kanelboller er velduftende og søt gjærbakst som passer perfekt til kaffen eller som turmat....

Maren Lundby jubler etter den gledelige beskjeden: «Jeg er…»

Nå er det mange som jubler etter den gledelig nyheten i Hoppsporten. Tidligere har det...

Dette er Daniel Kvammens ærlige ord etter «Kompani Lauritzen» exit: «Jeg vil gjerne…»

«Kompani Lauritzen» er programmet der vi virkelig få se hvordan det er å være...

Isak Dreyer bryter stillheten med ny oppdatering: «Endelig e det blitt..»

Isak Dreyer var på alle lepper da han hadde vunnet Farmen Kjendis på TV2. Han...

Emilie Mehl er vinneren av «Kompani Lauritzen» – Gratulerer

Dette har vært tidenes beste utgave av «Kompani Lauritzen», spenningen har vært til å...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -