Annonse

Alvin erkjenner sin dypeste hemmelighet til legen – svaret han får er så merkelig at han til å begynne å gråte! 

Av

Alvin erkjenner sin dypeste hemmelighet til legen…..
Legens merkelig svar får han til å begynne å gråte! 

Alvin går til psykiateren på grunn av at han drakk så mye.

  • Stakkars deg, sa psykiateren. Fortell nå hvorfor du tror det har blitt sånn
  • Jeg skal forsøke å forklare alt for deg

Jeg ble håpløst forelsket i en enke som hadde en voksen datter. Jeg giftet meg med enken og rett etter det giftet min far seg med min stedatter.
Da ble min nye kone og jeg svigerforeldre til min far. Etter en tid fikk min stemor, altså min kones datter, en sønn.

Den gutten ble selvfølgelig min bror ettersom han er min fars sønn. Men han er også sønnen til min kones datter og derfor blir min kone guttens mormor, og jeg blir da morfar til min bror. Så fikk min kone og jeg en sønn, som da ble min fars svoger. Min sønns storesøster er også hans farmor ettersom min far er hans farfar.

Min far er altså mitt barns svoger ettersom hans søster er min fars kone. Jeg er derfor altså min egen sønn, min sønn er min farmors brorsønn og jeg er farfar til meg selv. Jeg er broren til min far og samtidig både sønn og far til han.


Min kone er min stemor, mor, svigerinne og stedatter. Jeg er far og sønn til meg selv!

  • Oi da, var det eneste psykiateren kunne si
  • Så hva skal jeg gjøre?
  • Det er enkelt! Fortsett å drikke! 

HA HA! Del videre dersom du også fikk deg en god latter!

LES OGSÅ: 79 åringen blir med i en nudistklubb- Da avsløres en merkelig regel som gir gubben panikk!

Relaterte artikler