Annonse

Alle venter i spenning på bruden – Når døren åpner seg tar alle til tårene!

Av

Sommeren 2008 var Jennifer Darmon på en biltur til Grand Bend, Ontario med noen venner, da de ble rammet av en bilulykke. Bilen deres rullet rundt flere ganger, og Jennifer ble lammet etter ulykken.

Youtube

En skade i ryggraden gjorde at hun ble lam fra livet og ned. Men, Jennifer hadde bestemt seg at en dag skulle hun gå igjen, og målet hennes var å kunne gå ned kirkegangen i sitt eget bryllup.
Hun sa også til sin kommende mann at han kunne forlate henne om han ikke ønsket å bli værende hos henne nå når hun var lam og bundet til rullestol. Men, Mike ville bli værende hos henne og ta opp kampen.

Youtube

Jennifer gav seg ikke, hun jobbet iherdig med opptrening i flere år, for målet var jo der ute, hun skulle gå opp til alteret til sin kommende mann!
Så kom endelig den store dagen alle hadde ventet. Venner og familie hadde samlet seg for å bevitne deres kjærlighet i kirken.


Og når kirkedørene åpnet seg, tok det nesten pusten fra alle de fremmøtte!
Se dette enestående gripende øyeblikket her:

Del videre dette flotte og rørende øyeblikket med dine venner! Så utrolig vakkert!LES OGSÅ: Dette er grunnen til at brudgommen utveksler bryllupsløfter sammen med brudens lillesøster!


Relaterte artikler