Annonse

Alle på sykehuset reiser seg for en døende pasient! Tårene kommer med en gang når vi skjønner hvorfor!

Av

På St. Luke`s Meridian Medical Center i Idaho, USA valgte alle de ansatte å vise sin dypeste respekt til en organdonor og hans familie på en fantastisk måte!

En video som ble lagt ut for en stund siden av St. Luke’s Medical Center i Meridian, Idaho, viser de ansatte som står langs veggene på anleggets fjerde etasje, sin hyllest til en 53 år gammel organdonor.

Bilde: YouTube Skjermbilde

Mannen, hvis familie ba om å være anonym, er på vei inn til operasjonssalen slik at hans organer umiddelbart kunne transplanteres til en annen pasient.


Bilde: Facebook/St. Luke’s Health Systems

Når en pasient eller en pasients familie er enig i organdonasjon, er sykehusmedarbeiderne – fra vaktmestere til kirurger – stille på gangen når donoren blir rullet inn til operasjon.

Lara Leigh Vicks, er søsteren til Paul som donerte kroppen til sykehuset, hun forteller at det var vondt å miste broren, men hans valg gjorde at flere liv kunne hjelpes.

«Som organdonor vet vi at Paul har reddet flere liv etter hans død. For meg som sykepleier var det ekstra følelsesmessig å vite at min bror reddet andre. Jeg savner brorens min som gikk bort altfor tidlig» sier Lara ifølge Faithtap.


Bilde: Facebook/St. Luke’s Health Systems

Organdonasjon er når en organdonor gir ett eller flere organer til andre. Som oftest skjer dette når donor er død, men en levende person kan også avgi en nyre og en del av leveren. Organet som doneres opereres inn i den pasienten som trenger nytt organ.

Se den rørende videoen her:

Det reddes flere liv hver eneste dag takket være, alle som er villige til å være organdonor.
Slik kan du selv bli organdonor, det er bare å følge denne linken: https://organdonasjon.no/donorkort/

Del videre for å hylle millioner av mennesker i hele verden som velger å være organdonor, og bidrar til å redde mange menneskeliv hver eneste dag.

LES OGSÅ: Bryllupet blir stoppet av en stemme bak i kirken – Brudgommen bryter ut i tårer når han ser hvorfor!

Forsidebilde: YouTube Skjermbilde

Relaterte artikler