12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisAlessandra Mele deler ærlig beskjed - rett før den store finalen: «Jeg...

Alessandra Mele deler ærlig beskjed – rett før den store finalen: «Jeg kan ikke…»

- Annonse -

Alessandra Mele, som representerer Norge i Eurovision Song Contest, har triumfert i semifinalen med sin låt «Queen of Kings» og sikret seg en plass i den etterlengtede finalen denne lørdagen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Alessandra (@alessandram02)

- Annonse -

Til tross for en utfordrende oppkjøring, der Mele har kjempet mot heshet og nødt til å hvile stemmen, har hun vist sin styrke og besluttsomhet. I en nervepirrende avsløring, ble hun den aller siste blant semifinalistene som ble ropt opp som en av finalistene.

I en spennende vending, vil Mele opptre som nummer 20 i Eurovision-finalen – samme plass som da Alexander Rybak triumferte med «Fairytale» i 2009. Dette kan tolkes som et godt omen for dem med en mer overtroisk tilbøyelighet.

Etter å ha sikret sin plass i finalen, delte Mele en hjertevarmende beskjed med sine fans på Instagram. Den norsk-italienske artisten skrev:

- Annonse -

«Finalen, her kommer vi! Sterkere enn noen gang! Tusen takk til alle som stemte, viste kjærlighet, støtte, entusiasme, engasjement og glede. Jeg er så takknemlig for dere. Dere er virkelig de beste! Jeg ville ikke vært her uten dere. Jeg kan ikke vente til denne lørdagen!»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Alessandra (@alessandram02)

Med denne meldingen forsterker Mele sin takknemlighet mot sine fans og styrker deres forventninger til den kommende finalen. Vi ønsker henne lykke til!

LES OGSÅ: Dette er slottets nye beskjed – etter at Kong Harald ble innlagt på sykehuset: «Kongen er..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -