Annonse

Alenemoren har bygget om en container til et hjem – Innsiden skjuler et vakkert hjem!

Av

Livet for en enslig mor kan være veldig vanskelig.
Som enslig forelder holdet det ikke bare å ta vare på barna, men man må også tjene til livets opphold. Uten hjelp av en partner, er det mye stress for en enslig forelder.

Bilde: Youtube skjermdump

Men det skal også sies at det er millioner av enslige mødre som har oppdratt lykkelige og kjærlige barn som fortsetter videre og blir lykkelige og kjærlige voksne mennesker.
Alenemoren Lulu var i en vanskelig situasjonen, men bestemte seg for å gjøre noe litt uortodoks for å kunne tilbringe mer tid sammen med barna. Med et forslag fra en venninne bestemte hun seg for å bygge familiens hjem ut av en fraktecontainer.
Dette resulterte i at hun kunne tilbringe mer tid med barna sine og de fikk et hjem som hun klarte å finansiere.

Bilde: Youtube skjermdump

Den standhaftige moren hadde ikke mye erfaring i bygningskonstruksjoner, men med hennes pågangsmot gjorde hun alt hun kunne for å skaffe de et hjem.
Det tok henne en måned bare å skjære ut vinduer og dør. Men det var ikke alt hun klarte, hun installerte også et standard kjøkken.

Bilde: Youtube skjermdump

Etter suksessen med å bygge kjøkken og stue, bestemte Lulu seg for at familien trengte litt mer plass. Hun lagde deretter et soveromsområdet som hun deler med sine fire jenter. Dette fungerer også som et lekerom og soverom for familien.
På veien under ombyggingen har hun prøvde å spare penger, og hun gikk ofte til søppelplassen for å finne deler hun kunne bruke til å lage soverommet.
Bli med inn og se hvordan familien bor, her:

Det er utrolig hva hun har fått til, det er virkelig inspirerende!
Hva gjør man ikke for at barna skal få en fin oppvekst. 
Gi gjerne en tommel opp for hennes fantastisk innsats. 


LES OGSÅ: Etter 56 år ble ekteparet tvunget til å forlate sitt hjem – De ble lurt av barnebarnas vanvittige løgn!


Relaterte artikler