Annonse

Alenemoren adopterer en søster til sin adoptiv sønn – hun blir helt sjokkert når hun forstår hvem sitt barn det er!

Av

Katie Page har alltid hatt en drøm om barn og få være mamma, det har alltid vært på toppen av hennes ønskeliste her i livet.
36-åringen fra Parker, Colorado, var tidligere gift, men ekteskapet tok slutt og etter dette bestemte hun seg for å starte på et nytt kapittel i livet.
Hun hadde fruktbarhetsproblemer, men hun hadde et så stort ønske om å få barn
Hun flyttet inn i nytt hjem, endret karriereveien og bestemte seg for at hun skulle gå veien for å bli fostermor eller adoptere.
I 2016 fikk hun tilfeldig høre om en 4 dager gammel navnløs foreldreløs gutt som hadde blitt forlatt på det lokale sykehuset.
Etter å ha tatt vare på babyen, som hun kalte Grayson, i nesten 12 måneder, sa retten opp fødselsforeldrenes rettigheter og Katie adopterte Grayson lovlig.

Katie storkoste seg med å være mamma for Grayson, og hun tenkte at etter hvert ville hun forsøke å få en søster eller bror til Grayson, men dette ville hun vente med i noen år.
Men dette skulle snart endre seg, for bare en måned senere fikk Katie en telefon om at det nå var en nyfødt liten jente som hadde blitt forlatt på samme måte som Grayson, på det samme sykehuset og trengte akutt et hjem.

Og Katie sa seg villig til å ta imot den lille jenta, som fikk navnet Hannah.

Da Katie så nærmere på sykehusbåndet til Hannah så hun et navn hun gjenkjente fra tidligere, det var Graysons biologiske mor.
Hun snakket med saksbehandlere, og det viste seg at Hannahs situasjon var lik Graysons. Begge barna ble utsatt for metamfetamin før de ble født ifølge ABC News.

For å bekrefte mistanken hennes om at de kunne være søsken ba Kate om en DNA-test for begge og fant ut barnas biologiske forbindelse. Hanna var Graysons biologiske lillesøster, men de hadde forskjellige fedre. Takket være Katie får nå begge barna vokse opp i et kjærlig hjem som søsken!


For en utrolig historie, kanskje det er skjebnen som står bak dette! 
Del gjerne videre denne historien med dine venner!


LES OGSÅ: Katten Toby med det rare ansiktet ville ingen ha-  Se hans reaksjon når han blir adoptert!

Relaterte artikler