19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterKjendisAleksander Hetland røper sin store hemmelighet: «En drøm for meg...»

Aleksander Hetland røper sin store hemmelighet: «En drøm for meg…»

- Annonse -

Aleksander Hetland er en norsk idrettsutøver som har markert seg som en av Norges største svømmere gjennom tidene. Med sin imponerende karriere har han begeistret publikum både nasjonalt og internasjonalt.

Hetlands største suksesser kom i 2009 og 2012, da han ble henholdsvis europamester og verdensmester i medleyøvelser. Han har også imponert på kortbane, med en 4.-plass på 100 meter medley under kortbane-VM i 2004 og sølvmedaljer på 50 meter bryst under kortbane-EM i 2007 og 2008.

- Annonse -

Ikke bare har Hetland satt rekorder i norske og nordiske mesterskap, han har også vist seg som en allsidig idrettsutøver. I 2015 vant han Mesternes Mester, og i 2019 vant han den populære dansekonkurransen Skal vi danse sammen med proffdanser Nadya Khamitskaya Andersen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

I høsten 2022 var Hetland tilbake på parketten i Skal vi danse: All Stars, hvor han danset med proffdanser Helene Spilling. Selv om han ikke nådde helt til topps denne gangen, beviste han at han fortsatt har glimtet i øyet og er klar for nye utfordringer.

- Annonse -

Hetlands suksess er ikke bare et resultat av hans talent og hardt arbeid, men også av hans dedikasjon og fokus på å stadig utvikle seg. Han har vist at han er en allsidig idrettsutøver som ikke er redd for å utfordre seg selv på nye områder.

Med en imponerende karriere bak seg og fortsatt flere år igjen i sin karriere, er Aleksander Rognerud Hetland en norsk idrettsstjerne som vil fortsette å begeistre publikum i årene som kommer.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

Hetland deler ofte ting ifra sitt eget liv, og nå har han delt en stor gladmelding på Instagram. Der han står avbildet sammen med Petter Stordalen, skriver han følgende:


– Jeg går en usedvanlig spennende høst i vente med lansering av et helt nytt reklamebyrå: @smehreklame Det er en drøm for meg å bygge noe helt fra bunn og med backing fra denne fantastiske gjengen mangedobler vi sjansen for å lykkes!

Tusen takk for alle fine og støttende kommentarer, meldinger og telefoner jeg har fått i kjølvannet av denne nyheten – det betyr mye 🫶. Jeg vil også takke alle i @nordddbosl vi har vært på en fantastisk reise (4mnd igjen) og jeg er stolt av å kunne forlate byrået på et såpass bra sted.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -