-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisAleksander Hetland avslører nye detaljer om kjærligheten: «Jeg...…»

Aleksander Hetland avslører nye detaljer om kjærligheten: «Jeg……»

- Annonse -

Tidligere proffsvømmer Aleksander Rognerud Hetland(39), røyk nylig ut av «Skal vi danse – all stars» påTV2, med dansepartner Helene Spilling(25).

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

- Annonse -

Nylig åpnet Aleksander seg om samlivsbruddet med Kristina Eriksen, som han var forlovet med. Paret solgte leiligheten de eide sammen på Fornebu, i juni i år.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

I et intervju med Dagbladet pluss forteller Aleksander at han nå er singel og ser etter en framtidig kjæreste.
«Jeg trenger en som deler mitt energinivå til en viss grad. Ha en felles drive, være sporty eller drive med aktiviteter vi kan ha sammen.
Jeg trenger en som jeg kan snakke med. Man bruker jo mye tid på det. Og hvis det er interessant så tror jeg livet blir bra. Og så må hun være trygg på seg selv. Så enkelt og så vanskelig», sier Aleksander Hetland ifølge Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

- Annonse -


«Jeg har jo lyst til å få en familie. Det er noe jeg har utsatt i 30-årene. Jeg har hatt kjæreste hvor vi har vært inne på det. Men for meg var det slik at jeg hadde drevet med svømming så lenge, og først begynte å jobbe da jeg var tretti. Men nå har jeg kommet til et sted i livet der jeg kan tillate meg å gå ned i fjerde gir. Og jeg tror det hadde vært bra for meg å få en annen dimensjon i livet mitt, enn at det eneste det skal handle om er at jeg skal pushe meg selv», sier Aleksander.

Vi ønsker Aleksander lykke til i jakten på kjærligheten!
Del gjerne videre slik at flere får med seg denne herlige oppdateringen. 

LES OGSÅ: Cengiz Al med ærlig beskjed, rett før den store finalen: «Nå er…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -