-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisAksel Lund Svindals ærlig helsebeskjed etter kreftdiagnosen: «Jeg hadde...»

Aksel Lund Svindals ærlig helsebeskjed etter kreftdiagnosen: «Jeg hadde…»

- Annonse -

Tidligere alpinist Aksel Lund Svindal(39) ble for noen måneder siden diagnostisert med testikkelkreft.
«Jeg følte en endring i kroppen min. Jeg visste ikke hva det, eller om det var noe i det hele tatt, men jeg bestemte meg for å få det undersøkt. Legen sendte meg videre til sykehus, og der ble doktorens mistanke bekreftet: Jeg hadde testikkelkreft», skrev Aksel på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aksel Lund Svindal (@asvindal)

- Annonse -

«Tester, scanner og operasjon skjedde alt veldig fort. Og allerede etter den første uken visste jeg at prognosene så veldig gode ut. Alt takket være den første avgjørelsen om å gå til legen så fort jeg mistenkte at noe var annerledes».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aksel Lund Svindal (@asvindal)

I forbindelse med premeriefesten for neste sesong av «Mesternes mester» på NRK, forteller han at han har det veldig bra.
«Jeg hadde for det første flaks og for det andre: Hvis ikke jeg hadde i bakhodet at dette er noe som dessverre er i ferd med å bli vanlig blant unge menn, er det ikke sikkert jeg hadde gått til legen så fort. Så jeg følte jeg skyldte saken å bruke det til noe positivt. For hadde det ikke vært for at noen andre hadde vært åpne om det tidligere, så hadde ikke jeg visst, og da hadde jeg sikkert gått og lurt mye lenger», sier Aksel.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aksel Lund Svindal (@asvindal)

- Annonse -

Takket være at han reagerte raskt, tok kontakt med lege og ble lagt inn på sykehus for undersøkelser og operasjon, gikk det bra med ham.
Kjæresten til Aksel, Amalie Luel sier at høsten ikke ble helt som de hadde forestilt seg, men at hun er stolt over kjæresten.
«Men jeg føler at Aksel har taklet det skikkelig bra. Han har vært modig gjennom hele prosessen og jeg syns det er fint at han har vært så åpen som han har vært, sier Amalie under premeriefesten ifølge VG.


La oss sende han mange gode klemmer og hjerter i kommentarfeltet. 

LES OGSÅ: Han er i butikken og møter på en kvinne som gir et signal – Han ringer politiet da han skjønner hva som foregår!

Del gjerne videre slik at flere av dine venner!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -