12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisÅge Aleksandersen med sjokkerende beskjed: «Det tærer på kreftene..»

Åge Aleksandersen med sjokkerende beskjed: «Det tærer på kreftene..»

- Annonse -

I en brå vending som har fanget både fans og musikkverdenen i sjokk, har den norske musikklegenden Åge Aleksandersen(74) trådt frem med en nyhet som ingen så komme. Med en karriere som strekker seg over flere tiår og utallige minneverdige låter, har Åge vært en ikonisk skikkelse innen norsk musikk.

Nå, i en overraskende vending, har han delt en sensasjonell kunngjøring som vil prege hans fremtidige musikalske reise og berøre hjertene til alle som har elsket hans sanger.

- Annonse -

Selv om Åge Aleksandersens kalender for tiden er tettpakket med forestående arrangementer, er det én spesiell dato som skiller seg ut – august 2025. Etter den etterlengtede konserten på Sverresborg i Trondheim, vil Åges kalender plutselig bli blank, og den skal forbli slik, ingen flere konserter.

«Å stå på scenen har alltid vært utrolig givende. Men jeg begynner å merke alderen, spesielt i forbindelse med all reisingen. Det tærer på kreftene mine. Dessuten har jeg lyst til å bruke energien min på en annen måte,» sier Åge Aleksandersen reflekterende til NRK.

- Annonse -

«Jeg kjenner det er riktig. Vi leverer fantastiske konserter nå, og jeg tror det vil være en verdig avslutning. Det er noe med å avslutte turnélivet med Sambandet mens det er på høyden, i stedet for å vente til det går dårlig.»


Til tross for alderen, fortsetter han å glede seg over hvert øyeblikk på scenen. Sommerturneen har vært en suksess med fulle hus og elleville fans. Likevel, føler han at det er på tide å avslutte på toppen, sammen med sitt trofaste band.
Dette er en beslutning som vil markere slutten på en æra, men samtidig vil Åge Aleksandersen forlate scenen med et musikalsk arv som vil vare evig.

Vi ønsker Åge Aleksandersen lykke til med alle sine fremtidige eventyr og takker ham for å dele sin uforglemmelige musikk med verden gjennom alle disse årene!

LES OGSÅ: Sønnen til Jamie Oliver er 13 år – bare vent til du ser likheten

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -