Advarsel til alle hundeeiere! Det er noen der ute som hater dyr! Spre budskapet videre!

Av

En hundeeier fikk en skremmende opplevelse når han var ute og luftet hunden i en park i Frankfurt.

Pixabay

Nå advares hundeeiere om at de må være forsiktig og følge med på hva hunden spiser. Om en hund skulle være så uheldig å svelge deler av et barberblad kan den dø.
I Danmark har man også funnet disse «godsakene» på steder hvor hunder ofte ferdes. Jane Jensen fikk en ubehagelig overraskelse da hun fant pølsebiter og kjøttboller i hagen sin, nær Århus, disse var fylt med tabletter. Politiet ble umiddelbart kontaktet og de fant 10 biter av barberblad forkledd i små pølsebiter!

Det er flere lignende tilfeller i Norge skriver NRK på sine nettsider.

Dyreorganisasjonen Noah sier at det har forekommet flere tilfeller i Norge skriver dagbladet, og det virker som om det er noen som hater dyr der ute.
«Det er definitivt ikke en bra ting å gjøre. De som gjør dette har nok en eller flere diagnoser. Andre ganger handler det om et dypt hat mot dyr» sier Siri Martinsen fra Noah.
Politiet i Sverige har også gått ut med advarsel til hundeiere om at ukjente gjerningsmenn har plassert kjøttboller med piller inni, på to offentlige steder i Vänerborg, en av plassene var i en hundepark.
Så følg godt med når du er ute og går tur med hunden din!

Spre budskapet slik at alle hundeeiere kan følge ekstra godt med når man er ute å lufter hunden!LES OGSÅ: En fremmed hund kommer stadig på besøk for å sove! En dag finner hun en lapp festet på båndet!Relaterte artikler