4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemDyrAdoptert hund nekter å slutte å bjeffe og knurre – hundeieren får...

Adoptert hund nekter å slutte å bjeffe og knurre – hundeieren får sjokk når hun forstår grunnen!

- Annonse -

De fleste kjæledyreiere er klar over at dyrene deres er veldig i harmoni med omgivelsene. Men for en kvinne ble årsaken til at hunden bjeffet, et varsel om at livet deres var i fare.
Hun skjønte snart at hunden prøvde å advare henne om noe som kunne påvirke hele nabolaget… og faren lå på lur rett i bakgården hennes.

Da redningshunden Kailey begynte å bjeffe og ikke ville stoppe om morgenen 30. desember 2016, visste eieren hennes umiddelbart at noe var på gang.
Kailey hadde raskt funnet seg til rette i sitt nye hjem og hadde til og med knyttet et bånd med Suzys andre hund. Derfor kom oppførselen hennes den morgenen som et sjokk, og Suzy visste ikke hva hun hadde gjort galt.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Til tross for tillitsproblemene mellom dem visste de at Kailey ikke ville reagere slik på en enkel fugl eller en katt. Noe mer skummelt var på gang, og hun kunne lukte det!
«Helt plutselig begynte hun å bjeffe og stirre på oss, snerrende. Det var som at hun forsøkte å få oppmerksomhetene vår og jeg lurte på hva det var med henne.
Hun tok tak i meg og dro meg til den andre siden av huset. Umiddelbart kjente jeg en sterk. lukt av gass og en hvesende lyd», sier Suzy.

Hun visste på en eller annen måte at lekkasjen kunne få alvorlige konsekvenser for eieren hennes, og faktisk hele nabolaget. Og for første gang den dagen visste Suzy endelig nøyaktig hva hun skulle gjøre, uten et øyeblikk å miste tok hun frem telefonen og ringte nødtelefonen.

Det tok ikke lang tid før nabolaget ble fylt av lyden av sirener og blinkende lys. Brannvesenet gikk umiddelbart i gang og fant årsaken til gasslekkasjen.
Kailey ble hyllet som en stjerne i sosiale medier etter hennes heroiske handlinger. Suzy ble intervjuet av flere nyhetskringkastere, og hun og Kailey blir gjenkjent uansett hvor de går.


- Annonse -

Se video og hør hele historien her:

Hunder kan virkelig være menneskets beste venn!Denne historien er virkelig unik og helt utrolig. Del gjerne videre slik at flere kan få med seg denne. 

LES OGSÅ: Desta Marie Beeder deler den gledelige beskjeden – som alle burde få med seg: «Det gledes..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -