12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisAbid Raja og kona deler herlige gladnyheter - gratulerer!

Abid Raja og kona deler herlige gladnyheter – gratulerer!

- Annonse -

Venstre politiker Abid Raja(47), er uten tvil en av våre mest karismatiske politikere. Med sin blendende intelligens, lidenskapelige engasjement for samfunnet og evne til å kommunisere med en bredspektret velgerbase, har Raja raskt etablert seg som en bemerkelsesverdig skikkelse innen norsk politikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Abid Raja (@therealabidraja)

- Annonse -

I 2021 ga Abid Raja ut selvbiografien «Min skyld,» der han modig delte detaljer fra sin vanskelige oppvekst, preget av vold i hjemmet. Boken ble en fenomenal suksess, og Raja’s hjerteskjærende historier rørte mange i samfunnet. Hans evne til å åpne seg om sine personlige utfordringer gjorde ham enda mer tilgjengelig og relaterbar som en politiker.
I tillegg til sin politiske karriere, har Abid Raja også bygget et sterkt og kjærlig familieliv med sin kone, Nadia Ansar, som han har vært gift med siden 2001. Sammen har de tre flotte barn: Maya, Adam, og Sara.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Abid Raja (@therealabidraja)

I begynnelsen av mai kom det en gledelig nyhet fra Abid Raja og Nadia Ansar. Det ble kunngjort at Nadia også skulle gi ut sin egen bok, titulert «Min skam,» som skulle utforske hennes egen oppvekst og personlige reise. Boken fokuserer på hennes kamp for å være tro mot seg selv og bryte fri fra forventningene som ble pålagt henne som en flink minoritetsjente.

- Annonse -

«Min skam» ble utgitt onsdag, og den ble raskt rost av anmeldere. Boken beskrives som en hjerteskjærende historie om forventninger og frigjøring. Den gir leserne innsikt i Nadia Ansar’s tøffe reise mot å finne sin egen identitet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Abid Raja (@therealabidraja)


Denne bemerkelsesverdige bokutgivelsen har styrket båndet mellom Abid Raja og Nadia Ansar, som begge har delt sitt personlige liv og utfordringer offentlig gjennom litteratur. Raja har uttrykt sin dype stolthet over sin kones mot og takknemlighet for at hun har vært ved hans side gjennom tykt og tynt. Denne bokutgivelsen er nok en milepæl i deres felles reise, og den gir en unik innsikt i deres kjærlighetshistorie og personlige utvikling.

LES OGSÅ: Halvor Bakke får endelig realisert sin store drøm – nå skjer det

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne gode nyheten. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -