-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorier91 år gammel kreftsyk dame får regning av rørleggeren som får alle...

91 år gammel kreftsyk dame får regning av rørleggeren som får alle til å reagere!

- Annonse -

I en hjertevarm historie som understreker menneskets gode vilje og medmenneskelighet, har en 91 år gammel kvinne som kjemper mot leukemi, fått hjelp fra uventet hold.
Det hele startet da kvinnen opplevde alvorlige problemer med sin fyrkjele, og i det som kunne ha vært en kald og vanskelig tid, ble hun møtt med en strålende innsats fra lokale rørleggere.

Bilde: Facebook skjermdump

I dag kan det føles enkelt å miste all tro på menneskeheten. Men vi bør ikke gi opp all håp ennå. Det finnes fortsatt flotte mennesker som viser godhet der ute.
En av disse personene er rørleggeren James Anderson(52), som klarte å få hele verden til å bli forelsket i ham etter å ha gjort noe utrolig selvoppofrende.
En dag besøkte han hjemmet til den 91 år gammel kvinnen for å hjelpe henne. Da han dro, tok han ikke en eneste krone for tjenestene sine. Fakturaen hans var på null dollar.

Bilde: Facebook skjermdump
- Annonse -

«Vi krever ingenting fra denne kvinnen, under noen omstendigheter. Vi vil være tilgjengelige 24 timer i døgnet for å hjelpe henne og sørge for at hun har det så behagelig som mulig,» skrev han.
Den gode gjerningen vekket en overveldende positiv reaksjon, som James aldri hadde sett komme.

«Vi forventet det ikke. Det har vært overalt,» sa han om den virale oppmerksomheten. Det som opprinnelig inspirerte James til å avslutte sitt private arbeid og starte en ideell organisasjon, var da han så en annen eldre kvinne bli dårlig behandlet av en annen håndverker. Dette berørte ham dypt og var nok til å motivere ham til å gjøre en endring.
«Mange som er nære meg, spør: ‘Hvorfor pådrar du deg gjeld? Hvorfor gjør du dette?'» sa han. «For meg er gjeld gjeld… Jeg vil heller være skyldig penger til noen og at en annen person er i live, glad og trygg.», forteller James ifølge boreddaddy.
Den gode nyheten er at etter at denne historien ble delt og gikk viralt, klarte James å samle inn 100 000 dollar i donasjoner alene.


Se video og hør hele historien om den hjelpsomme rørleggeren her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Jentene poserer før de skal på festen – plutselig ser de den sjokkerende detaljen i bildet!

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -