Annonse

91 år gammel dame tilkaller rørleggeren for å få fikset varmeovnen – Hun tror ikke sine egne øyne da hun ser regningen!

Av

En rørlegger-helt har vunnet alles hjerter etter han rykket øyeblikkelig ut til en 91 år gammel syk kvinne som hadde problemer med varmeovnen.

5 barns pappaen James Anderson, fra Liverpool i England vet akkurat hvor vanskelig det kan være når man må tilkalle fagfolk for et problem. Man får en faktura med stive priser, som kan være vanskelig å få betalt for de som ikke har så mye å rutte med i hverdagen!
Rørlegger James Anderson ble kontaktet av datteren til den 91 år gamle kvinnen, da det hadde oppstått et problem med en varmeovn i leiligheten. Christine var bekymret for at hennes alvorlig syke mor skulle fryse.

Bilde: Facebook skjermdump

Etter vel utført reparasjon av rørlegger James, forventet de seg en faktura, men den fakturaen de fikk var sjokkerende og rørende.
Her er bilde av fakturaen:

Bilde: Kilde

Firmaet valgte å ta hele regningen selv!
Og som ikke det var nok, tilbød de seg å hjelpe henne gratis 24/7 om det skulle skje noe med ovnen igjen.
Etter innlegget har gått viralt har James blitt hyllet for den innsatsen firmaet hans gjør for å hjelpe syke og gamle mennesker.
Det har i ettertid kommet fram flere historier fra eldre kunder som forteller at de også har fått hjelp, og lignende fakturaer, med totalsum 0,- for utført arbeid.
James forteller at han er med på å hjelpe eldre og trengende med reparasjoner, som de ufører med hjelp fra donasjoner via GoFundMe.

«Vi gjør jobben gratis når vi får inn donasjoner. Og har vi ikke fått inn tilstrekkelig med økonomi, så forsøker vi fortsatt å gi dem rabatter på 25% og 50%», sier han til Liverpool Echo.
Hør hele historien her:


Del gjerne videre denne flotte og rørende historien med dine venner!


LES OGSÅ: Fettere ble adskilt for 75 år siden, under andre verdenskrig – Se det rørende øyeblikket når de møtes igjen!

 

Relaterte artikler