-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemEntertainment90 åring inntar scenen for å gi dem et ellevilt strippeshow -...

90 åring inntar scenen for å gi dem et ellevilt strippeshow – Bare vent til hun kaster klærne

- Annonse -

En 90 år gammel kvinne sjokkerte alle med sin audition i «America’s Got Talent» der hun fremførte en god gammeldags striptease til musikken til «Let me entertain you» fra musikalen «Gypsy».

Bilde: Youtube

Dorothy Williams, fra Hawaii, inntok scenen i den verdensberømte talentkonkurransen «America`s Got Talent» i fullt kabaret-antrekk, iført en rød kjole, lange hvite hansker og et hvitt hodeplagg, for å oppfylle en drøm hun har hatt hele livet.

Bilde: Youtube
- Annonse -

Hun fortalte dommerne at hun hadde lært å danse som 17-åring, og at hun turnerte en kort periode i USA med en utøvende dansetropp.
«Da jeg ble 23 og innså at jeg ikke hadde blitt en stjerne, visste jeg ikke hva jeg ville gjøre i livet mitt, så de neste 25 årene jobbet jeg i et supermarkedet», sa Dorothy.
Hun forteller også at hun alltid har elsket å danse – og selv nå som hun har nådd en mildt sagt respektabel alder, har ikke denne damen latt dette stoppe henne. Snarere tvert imot!
Musikken starter og Dorothy viser sine talenter i et imponerende strippeshow. 90-åringen kaster plagg for plagg og det hele eskaler og publikum og dommere er helt himmelfallen over det utfordrende showet og gir henne gledelig gullknappen!

Se Dorothy’s utfordrende strippeshow her:

Dette må bare flere få med seg, det er umulig å ikke smile når vi ser denne energiske 90 åringen. Del gjerne videre slik at flere får sett denne. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Thomas Alsgaard med herlig gladmelding: «Endelig..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -